Erken Emeklilik Nasıl Olur? Erken Emeklilik formülü nedir Şartları

SS veya Bağkurlu Engelliler erken emeklilik şartlarını ve formülünü araştırıyor. Erken emeklilik nasıl olur, kimler hangi şartlarla Erken emekli olabilir? Erken emeklilik için para mı ödenmeli? Erken Emeklilik formulünü sizler için hazırladık...

Erken Emeklilik Nasıl Olur? Erken Emeklilik formülü nedir Şartları
Yayın Tarihi: 29.08.2019 14:14:00

Engelli vatandaşlar, birçok özellikleri taşıdıklarında erken emekli olma avantajını kullanabiliyorlar. İster SSK'lı ister BağKur'lu olsun Engelli işçi ve memur, erken emeklilikten faydalanabilir. Peki SSK-Bağkur Engelli erken emeklilik nasıl olur? Erken emeklilik şartları nelerdir? Erken emeklilik son dakika düzenlemesi.

Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler, emeklilik için şartları araştırmaya başladı. Memur engelli vatandaşların yanı sıra özel sektördeki engelli çalışanlar da ister SSK ister Bağ-kur güvencesiyle erken emeklilik avantajından yararlanabiliyor.

ERKEN EMEKLİLİK ŞARTLARI NELERDİR?


Genel olarak "Malulen emekli olmak" olarak bilinen Erken emeklilikte, 1 Ekim 2008 tarihi öncesi işe giren engelli vatandaşlar, yukarıdaki şartları taşımaları halinde durumlarına göre, erken emeklilik fırsatından yararlanabiliyorlar. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR