Erkenci Kuş 39. bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 27 Nisan Önizleme romantik sahne

Erkenci Kuş 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Nisan Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş 39. bölüm fragmanı çıktı mı? Erkenci Kuş 39. bölüm fragmanı neler olacak. Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanı neler olacak.

Erkenci Kuş 39. bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? 27 Nisan Önizleme romantik sahne
Yayın Tarihi: 21.04.2019 00:29:00

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor! Sanem ve Can'ın aşkı dolu dizgin ilerlerken neler oluyor? Erkenci Kuş son bölümde neler oldu, 38. bölümde ne yaşandı? Erkenci Kuş'un yeni bölümü de heyecanla beklenmeye başladı. Dizinin tutkunları şimdiden Erkenci Kuş 39. bölümde neler olacağının merakını yaşıyor. Biz de bu yazımızda Erkenci Kuş dizisinin 38. bölümünde yaşananları ve 39. bölüm fragmanıyla ilgili detayları sizler için hazırladık...

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş, 20 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00 da 38. bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin 38. bölümü heyecan dolu anlarla geçti. Erkenci Kuş tutkunları şimdiden 27 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak 39. bölümü merak etmeye başladı. Emre ve Leyla'nın evlenmeye çalışmaları Mevkıbe başta olmak üzere herkese şoklar yaşatırken Can ve Sanem bu evlilikte ailelerle Emre ve Leyla arasında denge görevi görüyorlar. Emre ve Leyla ise evlilikten dönmek istemiyorlar. 

Erkenci Kuş 39. bölüm önizleme yayında



ERKENCİ KUŞ 38. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi 38. bölümde heyecan dolu anlar yaşandı! Can ve Sanem evlilik öncesi fikir ayrılığına düşecek mi? Bu arada Emre ve Leyla ile şok yaşayan Hüma Can ve Sanem çiftinin ayrılması için elinden geleni ardına koymuyor! Yiğit'in de yardımıyla Hüma acaba Can ile Sanem'i ayırabilecek mi? 

ERKENCİ KUŞ 39. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Erkenci Kuş'un yeni bölüm, 39. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümü de büyük heyecanla beklenirken, yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sitede ilk siz izleyebileceksiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR