Erkenci kuş final yapıyor Star tv Erkenci Kuş dizisi bitirdi

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş final yapıyor neden bitiyor? Star TV Erkenci Kuş dizisini bitiriyor. Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in yer aldığı Erkenci Kuş dizisi hayranlarını üzdü. Erkenci Kuş'un final yapacağı öğrenildi.

Erkenci kuş final yapıyor Star tv Erkenci Kuş dizisi bitirdi
Yayın Tarihi: 17.07.2019 23:31:00

Gold Film'in yapımcılığında hazırlanan ve Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisi final yapıyor! Yaz dizisi olarak Star TV'de başlayan ancak reytingleri aşırı yüksek olduğundan, normal sezonda da yayınlanmaya devam eden Erkenci Kuş dizisi, bu yaz sezonunda final yapacak. Erkenci Kuş dizisi 51. bölümüyle final yapacak ve ekranlara veda edecek. Peki Erkenci Kuş neden bitiyor? Erkenci Kuş dizisi neden final yapıyor?

Erkenci Kuş dizisi 6 Ağustos 2019 Salı günü 51. bölümüyle izleyicisiyle son kez buluşarak televizyona veda ediyor. Geçtiğimiz yıl yayınlanmaya başlanan ve kısa sürede çok sevilen Erkenci Kuş dizisi, bu yaz bitiyor. 


ERKENCİ KUŞ DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR? NEDEN BİTİYOR?

Erkenci Kuş dizisinin final yapması ve bitmesiyle ilgili ilk iddia dizinin başrolleri Can Yaman ve Demet Özdemir'in sette kavga etmesi iddiası oldu. Demet Özdemir ve Can Yaman'ın dizide olduğu gibi özel hayatlarında da yakınlaşmaları ve aşk yaşamaları olay olmuştu. Demet Özdemir ve Can Yaman'ın sette sık sık kavga ettiği iddiaları konuşuluyor.

Öte yandan Erkenci Kuş dizisinin son bölümlerde, senaryosunun sıkıcı olması ve sürekli kendini tekrar etmesi nedeniyle izleyiciler tarafından "eleştirilerin" yükselmesinin de Star TV'yi Erkenci Kuş dizisini bitirme kararı almaya ittiği söyleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR