Eser Yenenler Show izle Acun Ilıcalı son bölüm kırdı geçirdi

Eser Yenenler Show izle. TV8 ekranlarında yayınlanan Eser Yenenler Show 1 Şubat konuğu Acun Ilıcalı oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Eser Yenenler Show yeni bölümde gülmekten kırıp geçiren dakikalar.

Eser Yenenler Show izle Acun Ilıcalı son bölüm kırdı geçirdi
Yayın Tarihi: 1.02.2019 22:47:00

Eser Yenenler Show'da rekor kıran bölüm. Acun Ilıcalı'nın konuk olduğu program rekorlar kırdı. Özellikle Acun Ilıcalı linçet bölümü izlenme rekorları kırıyor. Programda Acun Ilıcalı bir de sürpriz vardı. Eser Yenenler Show son bölümde Murat Boz sürprizi yaşandı. Murat Boz programa sürpriz yaptı ve O Ses Türkiye şampiyonu Ferat'la beraber programa adeta damga vurdular. TV8 ekranlarında rekor kıracak bir program geliyor.

Eser Yenener Show izle 1 Şubat son bölüm


TV8 ekranlarında yayınlanan Eser Yenenler Show yeni bölümü 1 Şubat cuma akşamı ekrana geldi. Daha önce çarşamba günü ekranlara gelen program bundan böyle cumartesi, pazar ve pazartesi günleri de ekranlarda olacak. Eser Yenenler Show yeni bölümleri artık cuma akşamları TV8'de, cumartesi pazar akşamları TV8.5'da ekranlarda oluyor.

Acun Ilıcalı programda Eser, Oğuzhan ve İbrahim anıları, Murat Boz anıları yine çok güldürecek. Survivor öncesi en güzel sürprizlerin yaşanacağı program gülmekten kırıp geçirecek. Özellikle Acun Ilıcalı'yı Linçet programa ve Youtube damga vurması bekleniyor.

Eser Yenenler'in sunumuyla ekrana gelecek program son bölümü TV8'den izlenebilecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR