Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1 Ekim yayınlanacak mı? Yeni bölüm var mı

ATV'nin 5 sezondur devam eden ve salı akşamları yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizine ateş düştü. Çünkü dizinin çok sevilen karakteri Ünal Kaplan'a hayat veren Tarık Ünlüoğlu bugün vefat etti. Hal böyle olunca Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı yok mu? her yerde aranmaya başladı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1 Ekim yayınlanacak mı? Yeni bölüm var mı
Yayın Tarihi: 1.10.2019 13:55:00

ATV'nin geçtiğimiz hafta yeni sezonu başlayan efsane dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bugün ateş düştü. Dizinin 4 sezondur Ünal Kaplan karakterine hayat veren Tarık Ünlüoğlu bugün hayata gözlerini yumdu. Tüm EDHO ailesi abilerini kaybetmenin üzüntülerini yaşarken izleyiciler de bu acı haber nedeniyle Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1 Ekim olacak mı? diye aramaya başladı. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün yeni bölüm olacak mı?




Yeni sezonda hastalığı sebebiyle kadroda yer almayan Ünal Kaplan karakterinin eksikliği Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hissedilmişti. Dizinin sevenleri Tarık Ünlüoğlu diziye dönecek mi diye ararken bugün usta sanatçı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tüm ATV ve EDHO ailesi Ünlüoğlu'na Allah'tan rahmen yakınlarına baş sağlığı dilerken Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı yok mu çok merak edildi.

1 EKİM EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ VAR MI? 

Usta oyun için gerek rol arkadaşları gerek yapımcıları taziye mesajları paylaşırken, ATV'nin sosyal medya hesaplarından dizinin yeni bölümünün bu akşam saat 20:00'de izleyicileriyle buluşacağını duyuran bir paylaşım yapıldı. Yani Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1 Ekim salı günü yani bu akşam saat 20:00'da ekranlarda olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR