Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan öldü mü? Yunus Emre Yıldırımer diziden nedne çıktı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan öldü mü? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan'la yönetmen Onur Tan vedalaştı. Acaba yine ters köşe mi derken Onur Tan'ın Yunus emre Yıldırımer vedalaşması acaba sorularını beraberinde getirdi.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan öldü mü? Yunus Emre Yıldırımer diziden nedne çıktı
Yayın Tarihi: 12.03.2019 17:07:00

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan öldü mü? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan diziden neden çıktı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan diziden neden ayrıldı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan diziden çıktı. Yunus Emre Yıldırım yönetmen Onur Tan vedalaştı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan neden diziden ayrıldı?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan karakterini canlandıran ve başrol olan oyuncu Yunus Emre Yıldırım diziden neden ayrıldığı merak ediliyor. Hızır Çakırbeyli sonrası başa geçmesi beklenen Alpaslan ölerek diziye veda mı ediyor. Dizinin yönetmeni Onur Tan "Seni hep iyi hatırlayacağım" diyerek oyuncuyla vedalaştı. Alpaslan ölmesi sonrası tüm sorumluluk Hızır ve İlyas'a geçti.


Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan neden yok?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon onayı da aldıkdan sonra ölmez yorumları yapılmıştı. Ancak bu akşam herşey yeni baştan dağıtılacak gibi görülüyor. Özellikle Alpaslan ölmesi sonrası bir kaç haftaya geri döner yorumları da var. Ölme sahnesi gösterilecek mi gösterilmeyecek mi bilinmez EDHO'da her an herşey olabilir.

Yunus emre Yıldırımer tatilde

Oyuncu eşiyle beraber Kimsesiz Yaşar'ın eşi yurt dışına çıkmıştı. Alpaslan'da eşiyle beraber gerçek hayatta şu anda tatilde. Raci Şaşmaz'ın ATV devrettiği Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu akşam yaşanacak ayrılık gerçek olabilir. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Alpaslan gerçekten diziden ayrıldı mı gelecek haftalarda daha net göreceğiz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR