Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden yeni sezon mesajı geldi! EDHO 5. sezon yayın tarihi belli oldu mu

Beş sezondur ekranlara gelen ve her bölümüyle reyting rekoru kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon heyecanla bekleniyor. 5. sezonda kadrosuna çok iddialı oyuncuların da dahil olduğu EDHO yeni sezondan beklenen mesaj geldi. Peki EDHO 5. sezon ne zaman başlayacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden yeni sezon mesajı geldi! EDHO 5. sezon yayın tarihi belli oldu mu
Yayın Tarihi: 17.09.2019 16:26:00

ATV'nin beş sezondur ekranlara gelen salı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu sezon ne zaman başlayacak? çok merak ediliyor. Mayıs ayında sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara veren EDHO 5. sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Başarısından yıllardır bir şey kaybetmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon yayın tarihi belli mi? Yeni sezona hangi isimler dahil oldu? 5. sezon tanıtımı yayınlandı mı? her yerde aranıyor. 

Bugün de EDHO'nun resmi Twitter hesabından 5. sezon ile ilgili ilk hareket geldi. Eşkiya dizi müziğiyle birlikte 5. sezonun yakında olduğunu bildiren dizi ekibi izleyenleri çok heyecanlandırdı. 


EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon tanıtımı henüz yayınlanmadı. Yayın tarihi de hala açıklayanmayan EDHO'nun önceki sezonlarda olduğu gibi Ekim ayının ilk haftasında ekranlara geri dönmesi bekleniyor.

Öte yandan yaz boyu ATV ekranlarında salı akşamı Kimse Bilmez dizisi yayınlandı hala da yayınlanmaya devam ediyor. Hal böyle olunca EDHO izleyicileri de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz günü mü değişecek? diye aramaya başladı.

Hemen bu soruyu yanıtlayalım. EDHO yeni sezonda kendi gününde yani salı akşamları yayınlanmaya devam edecek. Kimse Bilmez dizisi ise pazar akşamına transfer olacak. 




EDHO YENİ SEZONA HANGİ OYUNCULAR DAHİL OLDU?

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba'nın paylaştığı dizinin kadrosuna yeni sezonda Selda Alkor, Burak Sergen ve Naz Elmas dahil oldu. Yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği dizinin kadrosuna katılan isimlerle hikayesinin de güçlenmesi amaçlanıyor. 



SEZON FİNALİNDE NELER OLDU? 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139. bölümde; İlyas ve Behzat'ı köşeye sıkıştıran Zeki ölümden kaçamadı. Öte yandan Zeki'nin ölümünün ardından intikam isteyen Selcan Hızır'a tuzak kurdu. Ancak üzerine çelik yelek giyen Hızır kurtuldu. 

Öte yandan Edho 4. sezon finalinde Ömür ve İlyas'ın nişan törenindeki mutlu anlarla sona erdi. Başta sorun yaratsa da Behzat  Ömür'ün elini öpmesiyle yumuşadı. Sonrasında da tüm ekip Ankara havası eşliğinde oynamaya başladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. sezonuyla çok yakında ATV ekranlarında olacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR