Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Tipi öldü mü? Savaş Özdemir EDHO çıktı mı?

Daha önce defalarca vurulan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindne Tipi çıktı mı? Edho Tipi öldü mü? Savaş Özdemir Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden neden ayrıldı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Tipi öldü mü? Savaş Özdemir EDHO çıktı mı?
Yayın Tarihi: 16.10.2018 18:05:00

ATV ekranlarında Tufan için hayatını riske atan Tipi öldü mü? Tipi Tufan'a son borcunu mu ödeyecek. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden 1. bölümünden itibaren yer alan nadir oyunculardan biri olan Tipi karakteri ölerek diziye veda mı ediyor. Savaş Özdemir diziden çıkacak mı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yeni ölümler var! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonda da heyecanlı ve aksiyon dolu sahneleriyle ekranlara gelmeyi sürdürüyor! ATV ekranlarında yayın hayatını sürdüren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu haftaki bölümüne Tipi'nin vurulması damgasını vuracak! Dizide daha önce birçok isim sokak ortasında vurularak hayatını kaybetmişti! Tipi'de ölenler kervanına katılacak mı? 

EDHO TİPİ ÖLDÜ MÜ?


ATV ekranlarının sevilen dizisi EDHO'da büyük şok! Hızır Çakırbeyli ve adamlarını rehin alan Muzi ve adamları, Hızır'ın çevresini kırıma uğratıyor! Önce Alparslan'ın silah sesiyle yere düşmesi ve şimdi de Tipi'nin vurulması! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 111. bölüm fragmanına bakılırsa Tipi saldırıya uğruyor ve ölüyor! Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ilk bölümünden bu yana diziye damga vuran karakterlerden biri olan Tipi karakteri diziden ayrılacak mı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları Tipi'nin diziden ayrılıp ayrılmayacağını araştırmaya başladı.

EDHO dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz. Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toyza, Kenan Çoban, Turgay Tanülkü, Yalçın Hafızoğlu, Haydar Şişman, Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Dalyan'ın başrollerde oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde de aksiyon ve heyecan aynı zamanda da duygu yüklü sahnelerle izleyici karşısına çıkacak!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111. bölümüyle 16 Ekim Salı akşamı yani bu akşam ATV ekranlarında olacak! Dizinin bu bölümü can alıcı sahneleriyle çok konuşulacak! Şimdiden Salı akşamının reyting birincisinin EDHO olacağı konuşulmaya başlandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR