Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayın tarihi belli oldu! EDHO 5. sezon ne zaman başlıyor?

ATV'nin tam beş sezondur devam eden fenomen dizisi bomba oyuncu transferleri ve etkileyici senaryosuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Herkes EDHO 5. sezon ne zaman başlıyor? diye ararken beklenen tarih dün yeni sezon tanıtımıyla açıkladı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayın tarihi...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayın tarihi belli oldu! EDHO 5. sezon ne zaman başlıyor?
Yayın Tarihi: 20.09.2019 16:13:00

ATV ekranlarının çok sevilen salı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çok başarılı geçen dört sezonunun ardından yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 5. sezonu merakla beklenen EDHO ne zaman başlayacak çok merak ediliyordu. Beklenen yayın tarihi de yeni sezon fragmanıyla izleyenlere duyuruldu. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 5. sezon başlangıç tarihi...

Hazırlıkları bir süredir devam eden ve kadrosuna üç yeni oyuncunun katıldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda bomba etkisi yaratmaya geliyor.



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 5. SEZONDA KADRO GENİŞLEDİ

Bu sezon kadrosuna Burak Sergen, Naz Elmas ve usta oyuncu Selda Alkor'un katıldığı dizide Burak Sergen Feyyaz Meftun rolünü canlandıracak. 4 oğluyla birlikte EDHO'da dengeleri değiştirecek olan Burak Sergen'in çocuklarına Ercan Reşat Demir, Kutay Sungar, Ufuk Tevge ve Erdem Şanlı hayat verecek.



EDHO YENİ SEZON YAYIN TARİHİ


Yukarıda da bahsettiğimiz gibi güçlenen kadrosuyla ekranlara geri dönecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1 Ekim Salı akşamı 140. bölümüyle izleyicileriyle buluşacak.

Öte yandan geçtiğimiz sezonun sonuna doğru Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımcısı Raci Şaşmaz ile yollarını ayırdı. Şaşmaz, maddi sıkıntılar nedeniyle diziyi ATV İç Yapımlar'a devretti.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu ve Ozan Akbaba'nın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz heyecan dolu 140. yeni bölümüyle 1 Ekim 2019 akşamı saat 20:00'de ATV'de olacak...



EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

139. bölümü kısaca özetlersek; İlyas ve Behzat'ı köşeye sıkıştıran Zeki ölümden kaçamadı. Öte yandan Zeki'nin ölümünün ardından intikam isteyen Selcan Hızır'a tuzak kurdu. Ancak üzerine çelik yelek giyen Hızır kurtuldu. 

Öte yandan Edho 4. sezon finalinde Ömür ve İlyas'ın nişan törenindeki mutlu anlarla sona erdi. Başta sorun yaratsa da Behzat  Ömür'ün elini öpmesiyle yumuşadı. Sonrasında da tüm ekip Ankara havası eşliğinde oynamaya başladı.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR