Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Ünal Kaplan'ı Tarık Ünlüoğlu neden öldü? Hastalığı neydi

Uzun bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu bugün yaşamını yitirdi. Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Testere Necmi rolüyle hafızalarda yer eden Tarık Ünlüoğlu son olarak EDHO'da Ünal Kaplan'a hayat verdi. Peki 61 yaşındaki Tarık Ünlüoğlu neden öldü? Hastalığı neydi?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Ünal Kaplan'ı Tarık Ünlüoğlu neden öldü? Hastalığı neydi
Yayın Tarihi: 1.10.2019 14:10:00

Yılların tiyatro sanatçısı, usta aktör Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti. Son 20 yıla damgasını vurmuş prestijli projelerde rol alan ve özellikle Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Testere Necmi rolüyle hafızalarda yer eden Tarık Ünlüoğlu son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal Kaplan karakterine hayat veriyordu. Bugün tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında yaşamını yitiren Tarık Ünlüoğlu neden vefat etti? Hastalığı neydi? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu ele aldık.



TARIK ÜNLÜOĞLU HASTALIĞI NEYDİ? 

Geçtiğimiz Eylül ayından bu yana akciğer rahatsızlığı ile mücadele eden Tarık Ünlüoğlu, uzun bir tedavi sonrası sağlığının iyi olduğunu söylemişti. Geçtiğimiz aylarda "Ocak ayından sonra son tetkikler yapılacak. Ama gayet sağlıklıyım ve keyfim yerinde. Bir sorun yok." diyerek sağlık durumu hakkında konuşan Ünlüoğlu, dizinin yeni sezonunda da bu sebeple yer almamıştı.

Ancak usta sanatçı tedavi gördüğü hastanede akciğer kanserine yenik düştü ve vefat etti. 


TARIK ÜNLÜOĞLU KİMDİR?

1957 İzmir doğumlu olan Tarık Ünlüoğlu, İzmir Namık Kemal Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Ankara Devlet Konservatuvarına girdi. Bir yıl opera eğitimi alan Ünlüoğlu, sonrasında tiyatro bölümüne geçti. 20 yılı aşkın bir süre devlet tiyatrosunda çalışan başarılı oyuncu birçok dizide ve filmde rol aldı. Türkiye'nin en başarılı aktörleri arasına adını yazdıran Tarık Ünlüoğlu, 1 Ekim 2019 tarihinde yaşamını yitirdi.

Kendi gibi oyuncu Gülenay Kalkan'la evli olan Tarık Ünlüoğlu'nun ölümü herkesi yasa boğdu. 



SANAT DÜNYASI YASTA

Ani ölümü ile sanat dünyasını yasa boğan Tarık Ünlüoğlu'na ilk veda mesajı 4 yıldır aynı dizide rol aldığı arkadaşı Oktay Kaynarca'dan geldi. Usta oyuncunun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Kaynarca abi dediği Ünlüoğlu'na "Abimmmm ... Mekanın cennet olsun canım abimmm..." diyerek taziye de bulundu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abimmmm ... Mekanın cennet olsun canım abimmm...

oktaykaynarca (@oktaykaynarca)'in paylaştığı bir gönderi ()






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR