Esnafa 6 Ay Geri Ödemesiz İşe Devam Kredisi! Başvurular Başladı! İşte Başvuru Şartları

Koronavirüs salgınında normalleşme adımlarının atıldığı günlerde esnafa müjdeli haber geldi! Koronavirüs salgınından etkilenen işletmeler için üretime devam etmeleri için destek paketleri açıklanmaya devam ediyor.

Esnafa 6 Ay Geri Ödemesiz İşe Devam Kredisi! Başvurular Başladı! İşte Başvuru Şartları
Yayın Tarihi: 26.05.2020 21:45:00

Koronavirüs salgınında normalleşme adımlarının atıldığı günlerde esnafa müjdeli haber geldi! Koronavirüs salgınından etkilenen işletmeler için üretime devam etmeleri için destek paketleri açıklanmaya devam ediyor. Koronavirüs sonrası işletmelerinde istihdama ve üretime devam etmeleri hususunda desteklenecek esnaf işletmelerine 0 faizle İşe Devam Kredisi kullandırılacak! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank Esnafa 6 ay geri ödemesiz İşe Devam Kredisi başvurularını almaya başladı! Esnafa İşe Devam Kredisi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları belli oldu. Detaylar haberimizde sizlerle...

Koronavirüs salgını tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizde de pek çok işyeri ve işletmeyi olumsuz etkiledi. Bu süreçte esnaf da ekonomik olarak yara aldı. Ticari hayatta yaşanan durgunlukla birlikte, Koronavirüs sonrası normalleşme adımlarıyla esnafa destek için birçok önlem de hayata geçiriliyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank da esnaflara özel İşe Devam Kredilerini hayata geçirdi! Yüz binlerce esnafa koronavirüs sonrası normalleşme döneminde üretime ve istihdama devam edebilmeleri açısından nefes aldıracak kredi paketleri sunulacak. 

Koronavirüs sonrası ticari hayatta meydana gelebilecek olumsuzlukların önlenmesi ve işsizliğin artmasının engellenmesi açısından Devlet destekleri büyük önem taşıyor. Devletin yanı sıra Kamu Bankalarının da esnaf ve Kobi'ler için destek paketlerini devreye alması bekleniyor. Bu süreçte ilk adım da Kamu Bankalarından geldi! Ziraat, Vakıf ve Halkbank elini taşın altına koyarak sektör ayırt etmeksizin esnafa uygun ödeme koşullarıyla kredi sağlayacağını duyurdu! İşletme sahiplerinin başvurusu üzerine uygun İşe Devam Kredileri verilecek! Detaylar haberimizde sizlerle...

ESNAFA ÖZEL İŞE DEVAM KREDİSİ! 


Koronavirüs salgını nedeniyle Esnafa, 3 Kamu bankasından İşe Devam Kredisi kullandırılacak. Koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan ekonomik durgunluk ve daralmadan etkilenen firmalar ile esnaflar bu krediden kolayca yararlanabilecek. Ancak Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından verilen bu kredi için bir takım şartlar da aranıyor! Şubat ayında Koronavirüs salgınının başlangıcından bu yana istihdam sayılarında eksilme olmayan firmalar öncelikli olarak İŞe Devam Kredisinden faydalanabilecekler!

3 Kamu bankasından, İşe Devam Kredi desteği, 6 ay anapara ve faiz ödemesiz, 36 aya kadar vadeli olarak kullandırılacaktır. İşe Devam Kredisinde faiz oranları ise yıllık %7,5 olarak belirlendi! 

İŞE DEVAM KREDİSİ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kamu bankalarınca yapılan İşe Devam Kredisi kampanyasında başvurular bankaların şubeleri üzerinden alınıyor. Ayrıca Ziraat, Vakıf ve Halkbank tarafından İşe Devam Kredisi için başvurularınızı internet ve telefon bankacılığı üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR