Esra Erol'da Hatice hanımın tanıştığı internet sitesi sosyal medya sitesi hangisi

Esra Erol'da sosyal medya sitesi programa damga vurdu. Hatice hanım'la ilgili şok iddiaların yer aldığı site adı merak ediliyor. Esra Erol'da arkadaşlık bulunan sitenin adı sosyal medyada büyük merak uyandırdı.

Esra Erol'da Hatice hanımın tanıştığı internet sitesi sosyal medya sitesi hangisi
Yayın Tarihi: 6.02.2019 18:20:00

Esra Erol'da Hatice hanım internet sitesi üzerinden arkadaş sitesinde tanıştığı ve görüştüğü kişi ekranlara yayınlandı. Bu iddialarda Hatice hanımın sosyal medyada yer aldığı ve Murat'ı aldatan Hatice hangi platformda bunu yaptığı merak edildi.

Esra Erol Ben de o siteye üye olayım

Esra Erol'da olayı çözmek için Ben de o siteye üye olayım yorumları sonrası site iyice merak edildi. Hangi internet sitesi, web platformunda tanışılıp sanal paralar kazanılarak hediye yollanıyor merak ediliyor. Bizler sizler gibi arkadaşlık sitesinin adını merak ettik ama şu an için bulamadık.


Hatice ve Murat ekran başında yayınlandığı görüntüleryle programda devam ederken, eşi Hatice'nin nasıl böyle bir şey yaptığı Murat anlamadı ve sonunda ne olacak merak ediliyor. 

16 yıllık arkadaşlığı sonrası 15 yıl sonra yeniden beraber olmasada Hatice'nin arkadaşını bulduğu site adı merak ediliyor.  

Esra Erol'da arkadaşlık sitesi her yerde aranıyor ancak ismini kimse bilmiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR