Esra Erol'da izle 6 Şubat 2019 Hülya Murat'ı affedecek mi Hatice şok etti

Esra Erol'da izle. Esra Erol'da son bölüm 6 Şubat 2019 yeni bölüm izle. Hülya ve Murat arasında yaşananlar Esra Erol'da 6 Şubat 2019 tarihinde yayınlanan bölümde ortaya çıkıyor. Derya Kesimoğlu büyük günde hasret sona erdi mi? İşte Esra Erol'da 6 Şubat 2019 yaşananlar.

Esra Erol'da izle 6 Şubat 2019 Hülya Murat'ı affedecek mi Hatice şok etti
Yayın Tarihi: 6.02.2019 16:27:00

Esra Erol'da 6 Şubat 2019 bölümünde neler yaşandı. Yayınlandığı gün reyting rekorları kıran Esra Erol'da 6 Şubat 2019 yeni bölümde yaşananlar ekrana kitleyecek. Esra Erol'da haber alınamayanlar, ihanet şebekesi hepsi ekrana geliyor. Esra Erol'da son bölümde yaşananlar ekrana kitleyecek. İşte Esra Erol'da 6 Şubat 2019 tarihli programda yaşananlar.

Esra Erol'da 6 Şubat 2019 Hülya ve Murat barışacak mı?

Esra Erol'da ihanet, şiddet ve şok iddialar sonrası Hülya ve Murat arasında neler yaşandı. Karısıyla dans eden adamla büyük şoklar yaratan Hülya, Türkiye konuşacak. bir şok daha Hülya ve Murat arasında ne olacak. Hülya Murat'ı affedecek mi merakla bekleniyor. Esra Erol'da eşiyle zor durumda bırakarak sevgilisiyle dans eden Hülya ekrana kitleyecek.

Esra Erol'da Hatice ortalığı karıştıracak

İhanet fotoğraflarından sonra Murat'ın Hatice son teklifi ne olacak. Esra Erol'da bugün yaşananların hepsi gerçek. İhanet iddialarından sonra Hatice Hanım, Murat beye teklifi şok edecek. Hatice hakkında öğreneceğimiz bir gerçek daha gün yüzüne çıkacak.


Derya Kesimoğlu bulundu mu? Esra Erol'da 6 Şubat 2019

Esra Erol'da 3 aydır kayıp olan Derya Kesimoğlu telefona bağlandıkdan sonra ilk kez programa katılacak. 6 Şubat Esra Erol'da hasret sona erdi ve Erdoğan ve Meryem hanım evlatlarına kavuştu. Esra ERol'da yaşananlar son bölümde büyük şok yaratsada herşey ortaya çıkacak ve Duygu Kesimoğlu ailesi affedecek.

Antalya'da gelin kayınvalide savaşı

Esra Erol'da 6 Şubat 2019 gelini izin vermediği için uzun zamandır torununu göremeyen kayınvalide son çırpınışları. Gelin kaynaan savaşında Esra Erol'da damga vuracak hareketler meydaan gelecek. Gelin Melahat hakkında tüm sorulara cevap verecek. Esra ERol'da son bölüm adete rekor kıracak.

Esra Erol'da en çok Hülya ve Murat tartışılacak. Esra Erol'da Hülya Murat'ı affedebilecek mi hep beraber izleyip göreceğiz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR