Esra Erol'da ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu mu

ATV'nin çok sevilen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da mayıs ayında sezon finali yaparak ekranlara veda etmişti. Yaz boyu tatil yapan ekip ne zaman stüdyoya dönecek çok merak edildi. Herkes Esra Erol'da ne zaman başlayacak? sorusuna yanıt arıyor. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık bulduk.

Esra Erol'da ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu mu
Yayın Tarihi: 20.08.2019 11:20:00

ATV'nin gönüllere taht kuran gündüz kuşağı programı Esra Erol'da 21 Haziran cuma günü sezon finali yaparak ekranlara veda etmişti. Programınların yavaş yavaş başladığı bu dönemde Esra Erol'da ne zaman başlayacak?  her yerde aranıyor. Biz de sizler için bu soruyu araştırdık bulduk.

İzdivaç programlarının yasaklanmasının ardından kadın programı formatıyla yeni programına devam eden Esra Erol; kayıpları buluyor, kötü olayları aydınlatıyor. Uzun bir yaz tatilinin ardından ekranlara geri dönmesi beklenen Esra Erol'da programının yayın tarihi belli oldu.

ESRA EROL'DA YENİ SEZON BAŞLIYOR


Esra Erol'da programının yeni sezon tarihini ekipte yer alan Caner Tolgay verdi. Tolgay, haziran sonu sezon finali yapan programın 2 Eylül Pazartesi günü başlayacağını duyurdu.

Yine hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanacak olan Esra Erol'da 2 Eylül pazartesi günü yeni sezonuna merhaba diyecek.

ESRA EROL'DA PROGRAMININ FORMATI NE?

İzdivaç programlarının yasaklanmasının ardından Esra Erol'da programının formatı değişmişti. Hayatın içinden hikayelerle hafta içi her gün ekranlara gelen programda zaman zaman mide bulandırıcı olaylar ele alınırken, bazen de üzücü aile dramları konu ediliyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR