Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmini kimler seslendirdi? Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı konusu

Bu akşam televizyon ekranlarında ilk kez yayınlanacak olan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı adlı animasyon filmi herkesin çok dikkatini çekiyor. 2016 yılında vizyona giren ve bu akşam ilk kez ekranlara gelecek olan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin konusu ne? Filmi kimler seslendirdi?

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmini kimler seslendirdi? Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı konusu
Yayın Tarihi: 16.08.2019 16:18:00

Bu akşam televizyonda ilk kez yayınlanacak olan animasyon filmi Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmseverlerin dikkatini çekiyor. Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan animasyon filmi Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı konusun ne? Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmini hangi oyuncular seslendirdi? her yerde aranıyor. Biz de sizler için tüm bu detayları araştırdık bulduk. 

Hayvanları çok seviyoruz ama onları evde bırakıyoruz. Peki onlar ne mi yapıyorlar sloganıyla yola çıkılan filmin yönetmenliğini Chris Renaud ve Yarrow Cheney üstleniyor. Illumination ekibinin yapımcılığını üstlendiği filmin seslendirme kadrosunda Louis C.K., Eric Stonestreet ve Kevin Hart gibi isimler yer alıyor. 

EVCİL HAYVANLARIN GİZLİ YAŞAMI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Hayvanların yaşadıklarını konu alan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminde Manhattan'da bir apartmanda sahibi Katie ile mutlu bir hayat süren terrier cinsi Max, bir gün eve Luke adında kırma bir köpek gelince pabucunun dama atıldığını düşünür. 


İkili arasında başlayan rekabet bir süre sonra yerini iş birliğine bırakır. Çünkü Snowball adından bir tavşan terk edilen hayvanları örgütleyerek evlerinde sahipleriyle mutlu yaşayan hayvanlar ve sahipleri için büyük bir komplo hazırlar.

EVCİL HAYVANLARIN GİZLİ YAŞAMI FİLMİNİ KİMLER SESLENDİRDİ?

Ülkemizde de dublaj yapılan filmi seslendiren isimler ise şöyle; Alper Kul, Çağlar Çorumlu, Harun Can, Aysun Topar, Suzan Acun, Mazlum Kiğer, Naci Taşdöğen, Gözde Okur, Ali Çorapçı, Halim Ercan, Sinan Divrik, Sercan Gidişoğlu.

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı saat 20:00'de Kanal D ekranlarında olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR