Evlenecekler 30.000 TL Düğün Kredisi Müjdesi

30.000 TL evlilik kredisi veren bankalar hangileridir? 30.000 TL evlenme kredisi alacak olan kişiler hangi bankalardan başvuru yapmalı? Anında onaylı evlilik kredisi veren bankalar ve başvuru şartları nedir? Sizlere bu yazımızda bu yaz içinde evlenecek olanlara ertelemeli olarak evlenme kredisi

Evlenecekler 30.000 TL Düğün Kredisi Müjdesi
Yayın Tarihi: 19.06.2020 13:43:00

30.000 TL evlilik kredisi veren bankalar hangileridir? 30.000 TL evlenme kredisi alacak olan kişiler hangi bankalardan başvuru yapmalı? Anında onaylı evlilik kredisi veren bankalar ve başvuru şartları nedir? Sizlere bu yazımızda bu yaz içinde evlenecek olanlara ertelemeli olarak evlenme kredisi veren bankalar hakkında bilgiler vereceğiz.

30.000 TL evlenme kredisi alacaksanız, bankaların kredi kampanyalarına bakabilirsiniz. Düğün hazırlıklarında olan ve nakit sıkıntısı yaşayan herkes, bankalardan evlenme kredisi başvurusu yapabilmektedir. Bu durumda sizde özel ihtiyaçlarınız ve para sıkıntısını bu şekilde halledebilirsiniz. Bankalar düğün kredisi olarak verdikleri bu kredilerde müşterilerin mobilya ihtiyacı, takı ihtiyacı, düğün salonu kirası gibi önemli ihtiyaçlar içinde ayrıca kredi vermektedir. Sizde eğer paraya sıkıştıysanız ve acil kredi almak istiyorsanız, bazı bankaların kredi başvurusunu yaparak 3 ay ertelemeli olarak kredinizi kullanabilir ve düğünden sonra ödemeye başlayabilirsiniz. Şimdi sizlere bu bankaların başvuru şartları ve başvuru aşamaları hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Evlilik Kredisi Başvuru Şartları Nedir?

Bankalardan kredi almak istediğiniz zaman öncelikle başvuru şartlarına dikkat etmeniz gerekmektedir. Bankalar her başvuru yapan müşteriye olumlu yanıt vermezler. Sizin TC kimlik numaranızdan detaylı bir inceleme yaparlar ve bu inceleme sonrasında olumlu veya olumsuz yanıt verirler. Bakılan sorgulamada sizin kredi notunuz ve kredi siciliniz önemlidir. Evlilik kredisi almak isteyenler daha önceki banka çalışmalarından ötürü oluşan kredi skorunun en az 1200 ve üzerinde olması gerekmektedir. Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler, bu şartlara uygun olması durumunda aşağıdaki bankalardan kredilerini kullanabilirler.

Garanti BBVA 30.000 TL Evlilik Kredisi Başvurusu

En çok reklamlarını gördüğümüz bankalardan birisi Garanti BBVA bankası olmuştur. Sizde bu bankadan hızlı bir şekilde kredi onayı alabilir ve hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi notunuz 1200 ve üzerindeyse, en az 3 aylık sigortanız varsa, size en yakın Garanti BBVA şubesine gidebilir ve burada kredinizi kullanabilirsiniz. Banka size 3 ay ertelemeli olarak da kredi imkanı sunacaktır. Sizde Garanti BBVA üzerinden 30.000 TL kredi almak istiyorsanız, sadece banka şubesinden başvurunuzu yapmanızı öneriyoruz. Çünkü yaptığınız başvuru sonrasında onay alırsanız, hemen kredinizi kullanacaksınız.

QNB Finansbank 30.000 TL Evlilik Kredisi Başvurusu

Finansbank üzerinden de 30.000 TL Evlilik kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olan müşteriler 60 ay vadeye kadar ve dilerse 3 ay ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi alabilmektedirler. Bu bankadan kredi başvurusu yapacak olan müşteriler, dilerse bankaya gitmeden de kredi başvurusu yapabilmektedirler. QNB Finansbank üzerinden 30.000 TL evlilik kredisi almak için isterseniz sms atabilir, isterseniz şubeye gidebilir, isterseniz de bankanın internet sitesinden işlem yapabilirsiniz. Mesaj atarak kredi başvurusu yapmak istiyorsanız 30.000 TL kredi için TC kimlik numaranızı 5030’a mesaj atmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde 5 dakika sonra size kredi sonucu gelecektir. Kredi sonucu geldikten sonra banka şartlarına uygun olan müşterilerin kredileri onay alacaktır. Sizde bu şekilde evlilik kredisi başvurusu yapabilir ve 60 ay vadeye kadar bu krediyi kullanarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Eğer daha önceden bu bankadan hesabınız varsa bankanın internet bankacılığını kullanarak da kredi başvurusu yapmanız mümkündür. Bu durumda onay alırsanız bankaya gitmeden onaylanan krediyi hesaba atabilirsiniz.

ING 30.000 TL Evlilik Kredisi Başvurusu

ING üzerinden de 30.000 TL evlilik kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Banka kredi skoru 1200 ve üzerinde olan müşterilere 60 ay vadeye kadar evlenmek için kredi imkanı sağlamaktadır. Sizde ING üzerinden 30.000 TL evlilik kredisi başvurusu yaparak, anında ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bu bankadan en kolay kredi başvurusu yöntemi, internet sitesi üzerinden yapılan başvurulardır. Sizde bu başvuruyu yapmak için resmi sitesi olan www.ing.com.tr adresine girerek başvuru formunu doldurabilirsiniz. Bu durumda da hemen sonucunuzu görebilirsiniz. Onay aldığınız kredilerde banka şubesinden kredinizi kullanacaksınız. Banka kredi alacak olan kişilerin ayrıca 3 ay vadeli olarak kredi imkanı vermektedir. Başvuru sonrasında kredi skorunuza göre faiz oranı uygulanacaktır.

Vakıfbank 30.000 TL Evlilik Kredisi Başvurusu

Ülkemizin kamu bankası olan ve sürekli olarak güncel kredi kampanyaları yapan Vakıfbank, üzerinden de anında evlilik kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olan müşteriler şubelerden yapacakları kredi başvurusu ile birlikte uygun faiz oranları ile kredilerini kullanacaklardır. Vakıfbank en az 6 aylık sigortası olan müşterilere kredi imkanı vermektedir. Ayrıca emekli olan kişilerde bu kredileri evlenecek olan çocukları için kullanabilirler. Sizde en yakın Vakıfbank şubesine giderek bu bankanın verdiği evlilik kredisinden faydalanabilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR