EYT Son durum nedir? Emeklilikte Yaşa Takılanlar ne zaman emekli olacak

Emeklilikte yaşa takılanlar'da Son durum nedir? Eyt çıkacak mı? Emeklilikte yaşa takılanlar bir an önce emekli olmayı bekliyor. Emeklilik hayali kurulan EYT'liler için masada hangi formüller var? Meclisin açılmasıyla birlikte EYT sorunu çözülecek mi? EYT detayları haberimizde...

EYT Son durum nedir? Emeklilikte Yaşa Takılanlar ne zaman emekli olacak
Yayın Tarihi: 15.08.2019 23:41:00

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, bir an önce sorunlarının çözülüp EYT meselesinin çözüme kavuşturulmasını bekliyor. EYT mağdurları, emeklilik hayallerinin gerçekleştirilmesini istiyor. Her platformlarda seslerini yükselten EYT'liler, sosyal medyada da sık sık çalışma yaparak yetkili makamlara mesaj gönderiyor. Peki EYT meselesinde son durum ne? EYT çıkacak mı?

Eyt Çıkacak Mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar Meselesinde Son Durum

Eyt meselesiyle ilgili Milliyetçi Hareket Partisi'ne yönelik tepkilere, MHP Milletvekili Arzu Erdem yanıt verdi. Erdem, EYT konusunda ellerinden geleni yaptıklarını aktararak, bunun karşılığı sosyal medyadan saldırmak mı? Diyerek de tepki gösterdi. 


Eyt konusunda MHP ve AK Parti'nin ret oyları nedeniyle çözülemeyen mesele de CHP'den ve İyi Parti'den de mesajlar geliyor. CHP'li Veli Ağbaba, EYT'liler için ""Aç kalmamak için emekli olmaya çalışıyorlar. Hakları gasp edilmiş, aç kalmamak için hiç değilse emekli olup karınlarını doyurmak istiyorlar" dedi. 

İstanbul EYT Yüzünden Mi Kaybedildi? EYT'de Flaş Gelişme

AK Parti'de yerel seçimlerde alınan ağır yara, EYT meselesini de flaş bir şekilde gündeme sokuyor. AK Parti'nin İstanbul, Ankara ve İzmir'i kaybetmesinin ardından "EYT AK Parti'ye İstanbul'u kaybettirdi." yorumlar yapılmaya başlandı. 

EYT'liler, yeni seçimler öncesi mutlaka EYT sorunun çözülmesi aksi takdirde cevaplarını sandıkta vereceklerini her platformda dillendirmeye başladı. Hükümetten EYT meselesiyle ilgili yeni bir adımın gelmesi bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR