Faceapp indir ücretsiz Online yüz yaşlandırma programı indir

İnstagram ve Twitter'da trend olan yaşlandırılmış fotoğraflar için FaceApp uygulaması kullanılıyor. Kullanıcılar FaceApp uygulamasını araştırıyor. Online yüz yaşlandırma programı FaceApp indir seçeneği araştırılıyor. FaceApp uygulaması yaşlandırma tekniğiyle pozlarınızı paylaşmanızı sağlıyor.

Faceapp indir ücretsiz Online yüz yaşlandırma programı indir
Yayın Tarihi: 16.07.2019 11:22:00

İnstagram ve Twitter'da binlerce kişi, yaşlandırma tekniği kullanılarak paylaştıkları pozlarla trend oldu. 20-30 yıl yaşlandıran, kırış kırış yüzlerle gelecekteki hallerini ortaya koyan kullanıcılar bu işi hangi programla yapıyor? FaceApp programı ile sizde yaşlandırılmış "yüz" fotoğrafları yapabilirsiniz. Peki FaceApp nasıl indirilir? Online yüz yaşlandırma programı FaceApp nasıl kurulur?

FaceApp programı ile oluşturulan "yüz" yaşlandırma fotoğrafları bir anda Trend oldu. Sosyal medyada kullanıcılar FaceApp programı ile yüzlerini yaşlandırıp pozlarını takipçileriyle paylaşıyor. FaceApp programı nasıl indirilir? Nasıl kurulur, nasıl kullanılır? Bu sorular yanıt arıyor. 

FACEAPP İNDİR - YÜZ YAŞLANDIRMA PROGRAMI FACEAPP İNDİRME


Goole Play Store'dan ve iOS App Store'dan FaceApp uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. FaceApp uygulamasında toplamda 21 ayrı ve ücretsiz filtre ile, sizde yüzünüzü yaşlandırarak gelecekteki halinizi, takipçilerinizle paylaşmaya başlayabilirsiniz.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR