Facebook Yeni "Watch Party" Özelliğini Duyurdu

Facebook kullanıcıları, Watch Party özelliği ile Facebook gruplarındaki insanlarla beraber ortak videolar izlemeye olanak bulacaklar.

Facebook Yeni "Watch Party" Özelliğini Duyurdu
Yayın Tarihi: 26.07.2018 13:23:00

Facebook, bir süredir test halinde olan yeni özelliğini, aynı gruplara üye insanların bu platform altında gerçek ve eş zamanları video paylaşımı yapabileceklerini duyurdu. Ayrıca bu uygulamanın tüm dünyada kullanıma sunulacağını da belirtti.



Watch Party özelliği Facebook gruplarına özel olduğu için, bir gruba üye olmanız gerekmektedir. Bu yeni özellik yeni ya da daha önce kaydedilmiş videolar sayesinde yeni bağlantılar kurabilmemizi ve sohbet edebilmemizi mümkün kılacak. Bu yeni özellikte, Watch Party'i başlatacak olan kişinin devamında da yeni videolar ekleyebilmesiyle beraber, partiyi yönetecek başka kişiler atamasını sağlayacak bir takım özellikler daha bulunmakta. 




Watch Party'i uluslarası düzeyde duyurulmasını kutlamak isteyen Facebook, 27-29 temmuz tarihlerinde dünyanın dört bir yanından Faceook gruplarının bağlantılar kurabileceği bir Watch Party Hafta Sonu etkinliği düzenleyecek.


Bu özellik şimdilik sadece Facebook grupları için geçerli olsa da; Facebook yakın zamanda bu özelliği sayfalar için de geliştirmeyi düşünüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR