Falcao Galatasaray transferinde son dakika! Ya bugün KAP ya hiç

Galatasaray Radamel Falcao transferi için Monaco ile masaya oturuyor! Falcao için Galatasaray ve Monaco yarın son kez masaya oturacak! Son Dakika Falcao Kap açıklaması 29 Ağustos ya gelecek ya da transfer rafa kalkacak! Son Dakika Falcao transfer gelişmesi...

Falcao Galatasaray transferinde son dakika! Ya bugün KAP ya hiç
Yayın Tarihi: 28.08.2019 00:07:00

Galatasaray'ın Monaco'dan transfer etmek için uğraş verdiği Radamel Falcao için kulüpler yarın son kez masaya oturuyor! Galatasaray ve Monaco, 29 Ağustos Çarşamba günü son kez görüşecek ve Falcao transferi karara bağlanacak. 33 yaşındaki Kolombiyalı, Galatasaray'a gelmek için Monaco'ya rest çekti ancak Monaco, işi yokuşa sürmeye devam ediyor! 

Son Dakika Falcao transferinde, yarın kritik gün... Galatasaray, Monaco ile son kez masaya oturacak buna göre ya masadan kalkacak ya da Falcao ile birlikte İstanbul'a dönülecek. Monaco 2. başkanı, daha önce yaptığı açıklamada Falcao'yu kolay kolay bırakmayacaklarını, Falcao için 5 milyon euro bonservis bedeli istediklerini açıklamıştı. 

FALCAO TRANSFERİNDE SON DAKİKA! KULÜPLER MASADA 


29 Ağustos Çarşamba günü Falcao için Monaco ve Galatasaray masaya son kez oturuyor! Falcao'nun Galatasaray ısrarının ardından transfer %99 ihtimalle bitecek. Ancak Monaco, 33 yaşındaki golcü için 5 milyon euro bonservis bedeli istiyor.


Galatasaray, Falcao'nun Galatasaray'da oynamak istemesini koz olarak kullanıp bonservis bedelini 2-3 milyon eurolara düşürmek istiyor. Ancak olumsuz bir durumda 5 milyon euroluk bonservis bedeli ödenerek Falcao transferi tamamlanacak! 

FALCAO KAP YA BUGÜN YA HİÇ 

Falcao transferi için KAP açıklamasının 29 Ağustos Çarşamba mutlaka gelmesi bekleniyor! Falcao Kap için Galatasaray taraftarı uzun süredir bekliyor. Cimbom, 29 Ağustos Çaraşmba günü Falcao'yu KAP'a bildirmezse artık transfer rafa kalkmış anlamına gelecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR