Falcao Galatasaray’da Abdürrahim Albayrak açıkladı

Radamel Falcao %99 Galatasaray'da! Abdürrahim Albayrak, Denizlispor maçı sonrası açıklama yaptı! Radamel Falcao Galatasaray transferi hakkında konuşan Albayrak, Galatasaray taraftarına mesaj verdi. Abdürrahim Albayrak Falcao transferini ve Monaco Başkanını açıkladı!

Falcao Galatasaray’da Abdürrahim Albayrak açıkladı
Yayın Tarihi: 16.08.2019 23:02:00

Galatasaray'ın Denizlispor'a 2-0 kaybettiği lig maçı sonrası konuşan Abdürrahim Albayrak, Falcao transferi konusunda müjde verdi! Abdürrahim Albayrak, Falcao transferi için Galatasaray taraftarının gönlü %99 rahat olsun. mesajını verdi. 

Abdürrahim Albayrak'a Falcao soruları soruldu. Özellikle Falcao ile birlikte yer aldığı fotoğrafla ilgili soruya Albayrak " O fotoğrafı ben vermedim ama paylaşılmasına çok üzüldüm." yanıtını verdi. Abdürrahim Albayrak, Falcao transferinin %99 tamamlandığını açıkladı! 


ABDÜRRAHİM ALBAYRAK FALCAO TRANSFERİNİ AÇIKLADI!

Abdürrahim Albayrak, Denizlispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Monaco kulübü ve Falcao transferi konusunda konuşan Albayrak, Falcao transferinin %99 tamamlandığını ve Galatasaray taraftarının içinin rahat olmasını istedi. 

Abdürrahim Albayrak, Monaco Başkanının da önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'le yemek yiyeceğini ve bundan sonraki oyuncu transferlerinde iki kulübün iletişim halinde olacağını açıkladı! 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR