Falcao Galatasaray'da Kap Açıklaması bekleniyor

Galatasaray, dünyaca ünlü forvet oyuncusu Radamel Falcao'yu transfer etti. Falcao resmen Galatasaray'da! Yeni sezonda Şampiyonlar ligi arayında forvet arayışlarını sürdüren Cimbom Kolombiyalı golcü Falcao ile anlaştı. Falcao ne kadar kazanacak? Bonservisi ne kadar?

Falcao Galatasaray'da Kap Açıklaması bekleniyor
Yayın Tarihi: 20.07.2019 00:33:00

Galatasaray, forvet hattını güçlendirmek için uzun süredir girişimlerini sürdürüyordu. Radamel Falcao ismi epeydir konuşulurken, Galatasaray Falcao'yu resmen bitirdi! Radamel Falcao resmen Galatasaray'da! Galatasaray, Kolombiyalı forvet oyuncusu Radamel Falcao'yu kadrosuna kattı. 

Radamel Falcao Galatasaray'da! Diagne gidiyor Falcao geliyor

Monaco'nun Kolombiyalı forvet oyuncusu Radamel Falcao Galatasaray ile anlaştı. 33 yaşındaki Kolombiyalı, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Galatasaray'ın transfer teklifini kabul etti. Galatasaray Falcao ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.


Galatasaray'ın tartışmalı ismi Mbaye Diagne'ye, Radamel Falcao transferi sonrası yol gözüktü. Falcao'nun gelişiyle Diagne'nin gidişi kesinleşti. Esasında ilk olarak Al Nassr ile Diagne'nin transferi konusunda 14 milyon euroya anlaşıldı. Ardından Falcao transferi bitirildi.

Falcao yıllık ne kadar kazanacak? Falcao'nun Bonservisi ne kadar?


33 yaşındaki Kolombiyalı forvet Galatasaray'da yıllık 5 milyon euro garanti ücret kazanacak. Atletico Madrid'de yıldızı parlayan ve en iyi santraforlar arasına giren Radamel Falcao için Monaco'ya bonservis bedeli ödenmeyecek. Kolombiyalı 2 yıllık sözleşmeden toplamda 10 milyon euro kazanacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR