Falcao KAP saat 19.05'te Gelecek mi? Galatasaray Radamel Falcao'yu Bugün açıklıyor mu?

Galatasaray taraftarı haftalardır Radamel Falcao'yu bekliyor! Falcao bugün saat 19.05'te Galatasaray Kap'a bildirecek mi? Galatasaray, flaş transferleri kuruluşu 1905'ten yola çıkarak saat 19.05'te KAP bildirimiyle açıklıyordu. Radamel Falcao da saat 19.05'te anlamlı şekilde KAP'a bildirilecek mi?

Falcao KAP saat 19.05'te Gelecek mi? Galatasaray Radamel Falcao'yu Bugün açıklıyor mu?
Yayın Tarihi: 21.08.2019 15:01:00

Galatasaray, Monaco'dan transfer etmek istediği golcü oyuncu Radamel Falcao'ya kavuşuyor! Radamel Falcao'nun 21 Ağustos Çarşamba günü saat 19.05'te Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirilmesi bekleniyor. Radamel Falcao, 22 Ağustos Perşembe günü özel uçakla İstanbul'a gelecek! Galatasaray taraftarı heyecanla 19.05 Falcao Kap açıklaması bekliyor! 

Falcao Kap Açıklaması Bugün gelecek mi? Neden 19.05'te açıklanacak?

Galatasaray, daha önce birçok flaş "çilek" transferinde, 1905 kuruluş tarihinden esinlenerek saat 19.05'te Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirim yaparak transferi açıklamıştı. Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun da bilerek saat 19.05'te açıklanması ve büyük transfer bombasının artık patlatılması bekleniyor.

Galatasaray taraftarı, haftalardır gece gündüz KAP açıklaması için adeta "nöbet" tutuyordu. Galatasaray'da Falcao'nun Kap açıklamasının bugün saat 19.05'te gelmesi bekleniyor. Galatasaray, ligin 2. haftası öncesi golcüsü Falcao'ya kavuşacak. Falcao'nun Süper Lig'de Galatasaray formasıyla 2. haftada Konyaspor maçına yetişmesi bekleniyor.

Radamel Falcao Koptu Geliyor Bonservisi 3 milyon euro 



Galatasaray, Falcao'yu Monaco'dan koparmayı çoktan başardı. Monaco da Falcao'nun yerini Wissam Ben Yedder ve Leicester'dan Islam Slimani ile doldurdu. Falcao artık Galatasaray forması giymeyi bekliyor.


Galatasaray, Monaco kulübüne 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Yıldız oyuncu Falcao ise 2+1 yıllık sözleşme ve yılda bonuslarla birlikte 5,5 milyon euro ücret alacak. 

Galatasaray'ın Oyuncu Satması Gerekiyor

Yaz transfer döneminde al-sat dengesini bozan Galatasaray, Falcao ve Luyindama transferlerini UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ekleyebilmek ve ayrıca UEFA FFP kuralları içerisinde davranmış olabilmek için mutlaka bonservis geliri elde etmek zorunda! 

Galatasaray'da son olarak Luyindama'nın bonservisinin alınmasıyla birlikte -3,5 milyon euro kasa açığı bulunuyor. Falcao için 3 milyon euro bonservis bedeli ödendiğinde Galatasaray'ın 6,5 - 7 milyon euroluk bir oyuncu satışına ihtiyacı olduğu görülüyor. 

Galatasaray eğer ki al-sat dengesini oturtamazsa yıldızları Falcao ve Luyindama'yı Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazamama tehdidiyle karşı karşıya kalacak! Öte yandan FFP kurallarına uymadığı için UEFA'dan Galatasaray'a yeni cezalar da gelebilecek. 

FFP'ye İlaç Mbaye Diagne Olacak

Falcao transferinin ardından 6-7 milyon euroluk al-sat dengesizliğini Mbaye Diagne giderecek! Senegalli golcü, Falcao'nun gelişiyle artık kesin olarak gönderilecek. Diagne için 10 milyon euro ve üzeri tüm teklifler kabul edilecek. Senegalli golcü kesin olarak uğurlanacak.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR