Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 14 Haziran Cuma canlı izle

Haber programlarının en çok izleneni Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 14 Haziran Cuma akşamı ekranlarda olacak! Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 14 Haziran Cuma günü yine Türkiye ve Dünya gündeminden öne çıkan haberleri aktaracak. Dolar ne olacak, Türkiye-ABD kavgası ne boyuta varır?

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 14 Haziran Cuma canlı izle
Yayın Tarihi: 14.06.2019 12:30:00

Türkiye'nin en çok izlenen Ana haber programı Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 14 Haziran Cuma günü izleyiciyle buluşuyor! Fatih Portakal, kendine has üslubu ve yorumlarıyla gündemi yorumlayacak. Türkiye'de neler olup bitiyor, 14 Haziran dolar kuru neden yükselişe geçti? Dünya'nın gündeminde neler var? Türkiye ile ABD arasındaki S-400 krizinde son durum ne? CAATSA ambargoları mı gelecek? 

Fatih Portakal, gündemden son dakika haberlerini vatandaşla paylaşıyor. Reyting sıralamalarında en üst sırada yer almayı başaran, Türkiye'nin 1 numaralı haber programı Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, 14 Haziran Cuma akşamı saat 19.00'da FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.


İSTANBUL SEÇİMLERİ, ABD YAPTIRIMLARI, DOLAR, ÇARŞI FİYATLARI...

Fatih Portakal'ın 14 Haziran Cuma günü gündeminde 23 Haziran İstanbul seçimi, Türkiye ile ABD arasındaki S-400 meselesi ve yeniden yükselişe geçen dolar kuru ile vatandaşın cebini yakan çarşı-pazar fiyatları var! 

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'de spordan magazine, siyasetten güncel konulara onlarca haber vatandaşa tarafsız ve en doğru şekilde aktarılıyor. En çok izlenen haber programı ünvanını taşıyan Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 14 Haziran Cuma günü ekranlarda, kaçırmayın...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR