Felipe Melo'dan Derbi Öncesi Çıldırtan Paylaşım

Galatasaray'ın eski asi yıldızı Felipe Melo, derbi öncesi yine Fenerbahçeli taraftarları çıldırtan bir paylaşımda bulundu.

Felipe Melo'dan Derbi Öncesi Çıldırtan Paylaşım
Yayın Tarihi: 21.10.2017 15:43:00

Galatasaray'lı taraftarların sevgilisi  Felipe Melo, sosyal medya hesabından eski takımına destek verdiğini her fırsatta göstermeye devam ediyor. Yıldız futbolcu, İnstagram hesabından Emre Belözoğlu'nun fotoğrafını paylaşarak, Fenerbahçe'ye Kadıköy'de kendi sahalarında şampiyonluk yaşattıkları için teşekkür etti.

Brezilyalı yıldız, Pazar akşamı oyanancak derbi öncesi yine Fenerbahçe'li taraftarları çıldırtacak bir paylaşım yaptı. Hatırlanacağı üzerine Felipe Melo ve Emre Belözoğlu arasında 3 sezon önceki TT Arena’daki Fenerbahçe maçında tartışma yaşanmış, Belözoğlu yaptığı hareket sonrası oyundan atıldıktan sonra Melo, dil çıkarak eliyle stad dışını göstermişti. 

Yıldız futbolcu, İnstagram hesabı üzerinden  o anların fotoğraflarını paylaşarak "Bir Galatasaray-Fenerbahçe derbisi daha...Kalbim ve dualarım takımımla beraber...Tanrı’ya çok şükürler olsun ki bu derbiyi birçok sefer oynama fırsatım oldu ve bir tanesinden sonrada Kadıköy’de Şampiyonluk kupası kaldırdım,bana hayatımda bir daha yaşayamayacağım bir olay yaşattığın için sana ne kadar teşekkür etsem azdır Fenerbahçe.... " satırlarını yazarak eski takımı Galatasaray'a destek gönderirken Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR