Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Devam Edecek Mi? Yoksa Maç İptal Mi (Hükmen) Olacak?

Dün Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçı 57.dakikasında çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Peki maç kaldığı yerden devam edecek mi yoksa Fenerbahçe hükmen yenik mi sayılacak?

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Devam Edecek Mi? Yoksa Maç İptal Mi (Hükmen) Olacak?
Yayın Tarihi: 20.04.2018 11:43:00

Maçın 57.dakikasında Tolga Zengin yedek kulübesinin hemen arkasındaki Fenerbahçeli taraftarlarla gerilim yaşandı. Bunun üzerine Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Tolga Zengin'i oradan uzaklaştırmaya çalışırken kafasına isabet eden bir cisim sonucu yere yığıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Maçta çıkan olaylar ve teknik direktör Şenol Güneş’in kafasının yarılması yüzünden yarıda kalırken gözler hakem raporlarına ve Türkiye Futbol Federasyonu’na çevrildi.




Karşılaşma ile ilgili kesin kararı Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu verecek. Türkiye Futbol Federasyonu, hakem Mete Kalkavan ile gözlemci Ahmet İbanoğlu’nun yanı sıra temsilci raporları doğrultusunda son kararını verecek. Dünkü olayların ardından yoğun bir telefon trafiğine giren federasyon, kesin kararını önümüzdeki hafta açıklayacağı öğrenildi.

Maçın geleceği ile ilgili değişik ihtimaller bulunuyor. Şenol Güneş’in başının yarılması ve karşılaşmaya devam edilememesi yüzünden Beşiktaş’ın 3-0 hükmen galip ilan edilme ihtimalinin ağırlık kazandığı öne sürüldü. Ancak olaylar sonrası her türlü güvenlik önlemi alındığı da hatırlatıldı. Bu doğrultuda maçın tekrar edilme ihtimalinin az da olsa bulunduğu vurgulandı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR