Fenerbahçe Beşiktaş maçı izle FB BJK derbi izle Jestyayın Netspor canlı maç izle

Fenerbahçe Beşiktaş maçı izle. Fenerbahçe Beşiktaş maçını izle. Şifresiz Fenerbahçe Beşiktaş canlı maç izle. Donmadan Fenerbahçe Beşiktaş maçı izle. Fenerbahçe Beşiktaş jestyayın izle. Fenerbahçe Beşiktaş netspor maç izle.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı izle FB BJK derbi izle Jestyayın Netspor canlı maç izle
Yayın Tarihi: 29.11.2020 17:53:00

Fenerbahçe Beşiktaş maçı izle. Fenerbahçe Beşiktaş maçını izle. Şifresiz Fenerbahçe Beşiktaş canlı maç izle. Donmadan Fenerbahçe Beşiktaş maçı izle. Fenerbahçe Beşiktaş jestyayın izle. Fenerbahçe Beşiktaş netspor maç izle.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı izle!

Fenerbahçe Beşiktaş maçını izle! Fenerbahçe Beşiktaş canlı maç izle. Şifresiz Fenerbahçe Beşiktaş jestyayın izle. Fenerbahçe Beşiktaş netspor izle. Fenerbahçe Beşiktaş canlı maç izle.


Fenerbahçe XI: Altay, Gökhan , Lemos , Tisserand, Novak , Gustavo, Sosa, Ozan, Pelkas, Perotti, Cisse.

Beşiktaş XI: Utku, Rosier , Necip, Montero, Rıdvan, Josef, Atiba, Mensah, Ghezzal, Larin, Aboubakar.

Süper Lig'in 10.haftasında dev derbide, Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşması öncesinde adeta nefesler tutuldu ve derbi için geri sayım başladı. Yoluna hız kesmeden devam etmek isteyen iki dev takımda teknik direktörler Erol Bulut ve Sergen Yalçın, tam bir taktik savaşı olarak geçecek dev derbi öncesi takımlarına son taktikleri de verdiler. Ve futbolseverler heyecanla Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin maç saatini beklemeye başladılar. Futbolseverler için Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin canlı yayın bilgileri ve diğer maç detayları haberimizde sizlerle...

Spor TOto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanına konuk oluyor. 10. haftanın en kritik mücadelesi olarak ön plana çıkan dev derbide heyecan Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki dev mücadelede tavan yapacak. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin başlamasına sayılı saniyeler kala futbolseverler de maç için araştırmalarına başladılar. Derbinin canlı yayın bilgileri ve derbiyi yayınlayacak kanallar listesi sıklıkla araştırılıyor. Bir tarafta Erol Bulut'la şampiyonluk ve 4. yıldız hedefiyle yola çıkan Sarı Lacivertliler, diğer tarafta Sergen Yalçınlı Beşiktaş... İyi olanın kazanacağı dev derbi heyecanı için aradığınız her şey haberimizin devamında sizlerle... 

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçı CANLI!

Süper Lig'in 10. haftası dev derbiye sahne oluyor. Fenerbahçe'nin Kadıköy Ülker Stadyumu'nda Beşiktaş'ı ağırlayacağı zorlu müsabaka saat 19.00'da oynanacak. Önemli derbide Tugay Kaan Numanoğlu hakemliği üstlenecek. VAR koltuğunda ise Abdulkadir Bitigen bulunacak. AVAR görevlerini Zorbay Küçük ve Kerem Ersoy yapacak.

Her iki teknik direktör Erol Bulut ve Sergen Yalçın, bütün planlarını galibiyet üzerine kurdu. Bir dönem birlikte futbol oynayan iki önemli isim şimdi ise önderliğini yaptıkları takımlarının başında birbirlerine rakip olarak sahada bulunacaklar.


Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut Süper Lig kariyerinde 100 karşılaşmaya çıkarken, bu karşılaşmalarda 41 galibiyet, 28 beraberlik ve 31 mağlubiyet yaşadı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise 131 karşılaşmada 52 galibiyet, 38 beraberlik ve 41 mağlubiyet elde etti. Fenerbahçe ev sahipliğinde galibiyet elde ederek derbi geleneğini devam ettirmeyi amaçlarken, Beşiktaş cephesi 15 yıllık deplasman galibiyeti hasretine son vermeyi arzuluyor.

Derbinin Kilidi Erken Golle Çözülecek

Maça çok yüksek bir tempo ve istek ile başlayacak olan iki takımda bugün oynanacak mücadelede galibiyet elde etmek istiyor. 3.bölgede gerçekleştirilecek presle rakibe deplasmanda oynadığı hissettirilecek. Erken gol, derbinin kilit anahtarı olacak.

Beşiktaş'dan Gelecek Prese Dikkat

Beşiktaş'ın mücadeleci orta alan ve hücum hattının gerçekleştireceği prese karşı çok dikkatli olunması gerektiği belirtildi. Savunmadan çıkarken top kayıplarından uzak durulması gerektiğine dikkat çekildi. Rakibin kalesinde genç ve tecrübesiz Utku Yuvakuran'ın mücadele edecek olması avantajlı gözüküyor. Uzkatan bol bol şut çekilerek, Utku'nun sürekli hataya zorlanması için oynanacak.

Geçtiğimiz karşılaşmalarda yaşananın aksine orta sayısı düşürülecek, orta bölgede daha fazla pas yapılacak. Hücumların olgunlaşması için 3.bölgede sabırlı olunacak. Son haftalarda çok formda bulunan Atiba'nın savunma arkası şartlarına özel tedbir alınacak. Fiziki avantajı bulunan Larin'in ters kademesine dikkat gösterilecek.

Trabzonspor karşılaşmasındaki gibi skorda geriye düşülmesi halinde panik yaratılmayacak. 90 dakika boyunca taksit disiplinden kopmayarak taviz vermeksizin oyuna devam edilecek. Beşiktaş derbiye çok dikkatli ve disiplinli bir şekilde başlayacak. Özellikle de ilk 15 dakika içerisinde Fenerbahçe'nin kurması beklenen muhtemel baskı, skor dezavantajına düşülmeden engellenecek.

14 Ülkede Naklen Yayınlanacak

Bütün Türkiye'nin gözleri Fenerbahçe - Beşiktaş mücadelesi dünya da pek çok kanalda naklen yayınlanacak. Önemli müsabaka 14 ülkeden canlı bir şekilde yayınlanacak. Dev karşılaşma Türkiye ile birlikte, ABD, Andorra, Kanada, Çin, Brezilya, Çekya, Portekiz, İsrail, Fransa, Slovakya, Slovenya, Porto Riko ve İsrail'den canlı yayınlacak.

Süper Lig'in 10.haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş Ülker Stadyumu'nda birbirlerine rakip olacak. Zorlu müsabakada Tugay Kaan Numanoğlu hakemliği üstlenecek. Karşılaşma öncesinde Numanoğlu'nun bu maça atanması tepki çekti. Sosyal medyada Tugay Kaan Numanoğlu'nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ait olan bir şirkette çalıştığı iddia edilmiş sonrasında Fenerbahçelilerden konuya yönelik bir açıklama gelmişti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR