Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler

Türk futbolunun iki dev kulübu bugün Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında yeniden karşı karşıya geliyor. Eşleşmenin ilk maçında Vodafone Park'ta oynanan maç 2-'2'lik sonuçla tamamlanmıştı.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler
Yayın Tarihi: 19.04.2018 12:41:00

Deplasmanda attığı 2 golle avantaja sahip olan Fenerbahçe, bugün sahip olduğu avantajı da kullanarak Türkiye Kupasında finale yükselmek istiyor. Ancak Siyah-Beyazlı ekipte Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynayarak 2 kupa hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı son 17 maçta yenilgi yüzü görmedi. Sarı Kanaryalar, kupadaki son mağlubiyetini kendi evinde 30 Kasım 2016’da Gençlerbirliği karşısında almıştı. Daha sonraki 17 maçta 12 galibiyet, 5 beraberlik alan Fenerbahçe, geçen sezon yarı finalde iki maçta da berabere kaldığı Medipol Başakşehir’e penaltılar sonucu elenerek kupaya veda etmişti.

Fenerbahçe, Beşiktaş’a karşı Kadıköy’de oynadığı son 15 resmi maçta yenilmedi. Sarı-lacivertliler, Kadıköy’deki son yenilgisini Süper Lig’de 17 Nisan 2005’te 4-3’lük skorla yaşadığı Beşiktaş’a karşı o tarihten sonra iç sahada mağlup olmadı. Ülker Stadı’nda Beşiktaş ile oynadığı son 15 resmi maçın 9’unda galip gelen Fenerbahçe, 6’sından beraberlikle ayrıldı. Sarı-lacivertliler, siyah-beyazlı ekibe karşı kaybetmediği bu maçlarda 24 gol atarken, kalesinde 11 gol gördü.



Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye karşı üstünlüğü bulunuyor. Türkiye Kupası’nda 14. eşleşmeyi oynayan Beşiktaş ile Fenerbahçe, daha önceki 13 eşleşmede üç kez final, dörder kez yarı ve çeyrek final, birer kez de dördüncü tur ve son 16 turunda karşı karşıya geldi. Bu eşleşmelerin 9’unda Beşiktaş, 4’ünde Fenerbahçe turu geçmeyi başardı.


Maç Hangi Kanalda Ve Saat Kaçta Başlayacak?

Bu akşam saat 20:30'da başlayacak maç ATV'den yayınlanacak. 

İki ezeli rakibin muhtemel 11'leri;

Fenerbahçe:
Volkan
Şener
Skrtel
Neustadter
Hasan Ali
Josef
M.Topal
Giuliano
Dirar
Aatıf
Soldado

Beşiktaş:
Fabri
Adriano
Pepe
Tosic
Caner
Tolgay
Medel
Babel
Talisca
Quaresma
Negredo




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR