Fenerbahçe ile İstanbul'da Görüşecek Arsenal'li Yıldız Jack Wilshere Kimdir?

Ali Koç ve Sportif Direktör Damien Comolli Fenerbahçe'ye önümüzdeki sezon şampiyonluk yaşatmak için çalışmalarına hızla devam ediyor. Orta saha için önemli isimlerden birisi 26 yaşındaki Arsenal'li futbolcu ile görüşme yapılacak.

Fenerbahçe ile İstanbul'da Görüşecek Arsenal'li Yıldız Jack Wilshere Kimdir?
Yayın Tarihi: 28.06.2018 12:21:00

Zorlu bir seçim yarışından açık ara galibiyetle çıkan Ali Koç hayatındaki hiç olmadığı kadar yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Koç Holding işleri dışında artık üzerinde çok daha büyük bir yük var. O yükün hedefi de çok büyük: ŞAMPİYONLUK!

Bu hedefi bilen ve yıllardır camianın içinde, futboldan da çok iyi anlayan bir başkan olan Ali Koç öncelikle Sportif Direktör Comolli ile anlaşarak futbolun tepe noktasını belirledi. Comolli'de Cocu'yu transfer ederek teknik hoca sorununu çözdüler.

Özellikle sportif direktör Damien Comolli'nin üzerinde durduğu Jack Wilshere Başkan Ali Koç ve teknik ekiple görüşmek için İstnabul'a geldi. Orta sahada etkili bir futbol sergileyen Jack Wilshere ile uygun şartlar oluşursa anlaşma yapılacak.

Jack Wilshere Kimdir?


Jack Wilshere Arsenal altyapısından yetişmiş 2009 ve 2010 yıllarında Bolton'a kiralanmış. 2010 - 2016 yılları arasında Arsenal'de futbol hayatına devam eden Jack Wilshere 2016 yılında Bournemouth'a kiralanmıştı.

Geçtiğimiz sezon İlgiltere Primier Lig'de 20 maçta sahada yer alan Jack Wilshere toplamda 1 gol ve 3 asist ile sezonu kapattı. 

Jack Wilshere (VİDEO)


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR