Fenerbahçe Luiz Gustavo ile Anlaştı Luiz Gustavo Fenerbahçe'ye çok Yakın

Transferde gaza basan Fenerbahçe, Luiz Gustavo ile her konuda anlaştı! Mehmet Topal'la yollarını ayıran Fenerbahçe, defansif orta saha oyuncusu Luiz Gustavo'yu listesine almıştı! Luiz Gustavo Fenerbahçe'ye transfer olmaya çok yakın.

Fenerbahçe Luiz Gustavo ile Anlaştı Luiz Gustavo Fenerbahçe'ye çok Yakın
Yayın Tarihi: 29.06.2019 22:05:00

Fenerbahçe, Marsilya'da forma giyen 31 yaşındaki Brezilyalı Luiz Gustavo ile ilgili transfer girişimlerini hızlandırdı! Mehmet Topal'la geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Fenerbahçe, defansif orta saha olarak tecrübeli ve kaliteli bir isimle anlaşmak için harekete geçti. Fejsa'yı gündemine alan ancak daha tecrübeli bir ismi de kadroya katmak isteyen Fener, Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda gündemine Luiz Gustavo'yu da aldı! 

Ön libero oyuncusu Luiz Gustavo'da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor. Geçtiğimiz sezon Marsilya ile 30 lig maçına çıkan Gustavo, Fenerbahçe'den gelen transfer teklifine ilk etapta sıcak baktı. 31 yaşındaki oyuncu kariyerinde 487 maça çıktı, 32 gol 22 asistlik performans gösterdi. Defansif orta saha - ön libero pozisyonunda güven veren tecrübeli oyuncu Fener'e çok yakın!

LUİZ GUSTAVO OLMAZSA FEJSA BEKLEMEDE 

Luiz Gustavo transferi için Marsilya ile ufak pürüzlerin giderilmesi ve transfer pazarlığının gerçekleşmesi bekleniyor. Ancak Gustavo'da sorun çıkar ve Fenerbahçe için transfer maliyetli bir hâl alırsa Fejsa transfer edilecek. Ersun Yanal ilk etapta Luiz Gustavo'nun transfer edilmesini, Luiz Gustavo olmazsa Fejsa'nın bir an önce kadroya katılmasını yönetime bildirdi.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR