Fenerbahçe Transfer Haberleri Fenerbahçe'nin Yeni Transferleri

Fenerbahçe transfer haberleri. Fenerbahçe transferde gaza bastı. Fenerbahçe Winwin kampanyasından elde ettiği gelirle yeni bombalarını patlatıyor. Max Kruse'in açıklanmasının ardından Garry Rodrigues, Kolarov, Vedat Muriç yolda!

Fenerbahçe Transfer Haberleri Fenerbahçe'nin Yeni Transferleri
Yayın Tarihi: 29.06.2019 14:23:00

Fenerbahçe gelecek sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için harekete geçti! Dün, Max Kruse transferini açıklayan Fenerbahçe transferde gaza basıyor! Max Kruse'in transferinin ardından gözler şimdi de Kolarov, Garry Rodrigues, Vedat Muriç, Skhordan Mustafi ve Lucas Lima'ya çevrildi. Fenerbahçe, Ali Koç'un başkanlığında yeni sezonda şampiyon olacak kadroyu kurmak istiyor.

Max Kruse transferini sosyal medya hesaplarından video ile duyuran Fenerbahçe, transferde hareketli saatler geçiriyor. İlerleyen günlerde Fenerbahçe'nin transfer bombalarını bir bir patlatması bekleniyor. Garry Rodrigues'in yanı sıra İngiltere Premier Lig'den Arsenal'in stoperi Mustafi ile de girişimler hızlandı. Mustafi olmazsa, Sevilla'dan Kjaer geri getirilecek! Kolarov'da Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor! Öte yandan Çaykur Rize ile Vedat Muriç konusunda anlaşma yakın! 

FENERBAHÇE BOMBA TRANSFERLERİ AÇIKLIYOR! İKİSİ BİRDEN!



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR