Fenerbahçe ve Beşiktaş Derbisinin Kadroları Netlik Kazanmaya Başladı

Fenerbahçe stadında oynanacak 6. hafta kapanış mücadelesinde her iki tarafta sessiz bekleyişini sürdürüyor. Özellikle ortamın gerginlikten uzak kalması için yöneticiler açıklama yapmıyor. Bu büyük mücadele için kadrolar netlik kazanmaya başladı. İşte her iki takım için de muhtemel 11'ler.

Fenerbahçe ve Beşiktaş Derbisinin Kadroları Netlik Kazanmaya Başladı
Yayın Tarihi: 24.09.2018 17:32:00

Sezona Ali Koç ile fırtına gibi bir başlangıç yapacağı düşünülen Fenerbahçe'de işler hiç umulduğu gibi başlamadı. Ard arda alınan kötü sonuçlardan sonra ortalık oldukça gerildi. Teknik ekip ve futbolcular üzerinde büyük bir baskı oluştu.

Beşiktaş cephesinde de suların rengi henüz belli değil. Özellikle karşılaşma öncesinde ve sonrasında başkan ve teknik direktörün farklı düşünce ve açıklamaları aralarında bir iletişim sıkıntısı olup olmadığı konusunu gündeme getiriyor.

Karşılaşmada kadro yapısına bakıldığında Beşiktaş'ın kadrosunun daha iyi olduğu gözüküyor. Ancak Fenerbahçe'de mutlak kazanmak zorunda. Zaten iddaa oranlarına bakılırsa her iki takıma da eşit oran verilmiş. Yani her iki takımında bu gün kazanma ihtimali eşit.

İşte muhtemel kadrolar...


Fenerbahçe

Volkan
Şener
Skrtel
Neustadter
Hasan Ali
Mehmet Topal
Jailson
Ayew
Benzia
Aatıf
Slimani

Beşiktaş

Karius
Gökhan
Pepe
Vida
Caner
Necip
Oğuzhan
Quaresma
Ljajic
Babel
Larin
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR