Fenerbahçe Winwin Kampanyası Çekiliş Sonuçları Açıklandı Kimler Kazandı Tam Liste

Fenerbahçe Kulübünün yaptığı Fener Ol WinWin kampanyasında ödüller sahiplerini buldu. Winwin çekiliş sonuçları ile ev, araba ve daha birçok ödül dağıtıldı. Winwin çekiliş sonuçları tam listeyi sizler için araştırdık...

Fenerbahçe Winwin Kampanyası Çekiliş Sonuçları Açıklandı Kimler Kazandı Tam Liste
Yayın Tarihi: 11.07.2019 15:02:00

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün içinde bulunduğu mali zorluklardan kurtulmak için, Başkan Ali Koç önderliğinde başlattığı WinWin kampanyası sona erdi. Kampanya sürecinde, gerek SMS atarak gerekse forma satışı yaparak Fenerbahçe'yi destekleyen Fenerbahçe taraftarları, ev, araba, motorsiklet, forma ve daha birçok ödüle kavuştu.

Fener Ol WinWin kampanyasında çekiliş sonuçları belli oldu. WinWin kampanyasında dağıtılan ödüller sahiplerini buldu. Kimler Win Win talihlisi olarak ödüle kavuştu? Winwin kampanyasına katılım gösterenler arasında yapılan çekiliş sonucu birçok ödül ve hediye teslim ediliyor. Winwin çekiliş sonuçları sıralı liste haberimizin devamında yer alıyor. 

FENERBAHÇE WİN WİN ÖDÜL LİSTESİ TAM SIRALI LİSTE 


FENERBAHÇE WİN WİN Çekiliş sonuçlarını resmi internet sitesinden duyurdu. AŞağıda yer verilen linklere tıklayarak Winwin çekiliş sonuçlarını öğrenebilir, kendi adınızı sorgulatabilirsiniz.

FENERBAHÇE WİNWİN ÇEKİLİŞ SONUCU-1 İÇİN TIKLAYINIZ. (ASİLLER)
FENERBAHÇE WİNWİN ÇEKİLİŞ SONUCU YEDEK LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

FENERBAHÇE WİN WİN EV, ARABA ÖDÜLLERİ DE SAHİPLERİNİ BULDU!


Fenerbahçe Spor Kulübü, winwin çekilişinde ev, araba kazanan talihlileri de açıkladı. 
Winwin Ev,Araba çekiliş sonuçlarına şu sayfadan ulaşabilirsiniz: TIKLAYINIZ.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR