Fenerbahçe yeni transferi Luiz Gustova ve Kolarov için Ali Koç devrede! İmzalatıp getiriyor

Fenerbahçe Luiz Gustavo ve Kolarov transferlerini bitiriyor! Yeni sezona Gazişehir karşısında alınan 5-0'lık galibiyetle başlayan Fenerbahçe'de Luiz Gustavo ve Kolarov transferleri için başkan Ali Koç devreye girdi! Ali Koç, Gustavo ve Kolarov'u getiriyor!

Fenerbahçe yeni transferi Luiz Gustova ve Kolarov için Ali Koç devrede! İmzalatıp getiriyor
Yayın Tarihi: 22.08.2019 12:11:00

Yeni sezona flaş Gazişehir galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, transferde de son hamlelerini yapıp bombaları patlatıyor! Marsilya'da forma giyen orta saha oyuncusu Luiz Gustavo ile Roma'dan sol bek Kolarov için girişimlerini sıklaştıran Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, 2 transferi de bitirmek için harekete geçti!

Başkan Ali Koç, Comolli ile birlikte İtalya ve Fransa turuna çıkıyor! Yeni sezona fırtına gibi başlayarak 5-0'lık flaş bir galibiyet alan Fenerbahçe, yeni transfer bombaları Luiz Gustavo ve Kolarov'u açıklayıp ligde bambaşka bir hava yakalamak istiyor! ​ Bizzat görüşmelere katılacak olan Başkan Ali Koç, Luiz Gustavo ve Kolarov transferlerini bitirip, birlikte İstanbul'a getirecek! 

Luiz Gustavo ve Aleksandar Kolarov Bitiyor! Ali Koç Getirecek

Marsilya'da forma giyen 32 yaşındaki Luiz Gustavo ile Roma'da oynayan Sırp sol bek oyuncusu Aleksandar Kolarov için, uzun süredir girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, muradına eriyor!


Takımda yer açmak ve maaş bütçesini düşürmek isteyen Marsilya, Fenerbahçe'den Luiz Gustavo için gelen 5 milyon euroluk teklifi sonunda kabul etti! Luiz Gustavo'nun kısa süre içinde Fenerbahçe'yle resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Diğer taraftan Roma, Kolarov için nihai kararını henüz vermedi! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Roma kulübü Başkanı ile görüşerek Kolarov için izin isteyecek. Roma'ya Kolarov için cüzzi bir 1-2 milyon euro bonservis bedeli de önerilecek. Roma kulübünden olumlu yanıt alınması bekleniyor.

Ali Koç ve Comolli Bu Akşam Fransa - İtalya Turuna Çıkıyor! 

Ali Koç ve Damien Comolli, bu akşam özel uçakla önce İtalya'ya ardından da Fransa'ya uçacak. İtalya'da Kolarov için son görüşmeler yapılıp nihai sonuç alınacak. Başkan Ali Koç, İtalya'ya mutlaka Kolarov'u getirmek için gidiyor! Başkan Ali Koç, toparlananan takımda Ersun Yanal'a 2 bomba transferi hediye etmek istiyor! 

İtalya'nın ardından %99 biten Luiz Gustavo ile son görüşmeler yapılacak ve yıldız oyuncu takıma dahil olacak! Ali Koç ve Comolli önümüzdeki 2 gün içerisinde 2 önemli yıldızı Fenerbahçe'ye kazandıracak!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR