Fenerbahçe, Zorlu Bursaspor Deplasmanından Üç Puanı Alarak Seriye Bağladı!

Süper Lig'in 15. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin kırılma maçı olan zorlu Bursaspor deplasmanından 1-0 galibiyet ile istediği üç punı aldı.

Fenerbahçe, Zorlu Bursaspor Deplasmanından Üç Puanı Alarak Seriye Bağladı!
Yayın Tarihi: 9.12.2017 00:16:00

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Paul Le Guen yönetiminde müthiş bir çıkış yakalayan ve formunu her geçen gün artıran Bursaspor, Fenerbahçe'ye karşı tutuk bir görüntü sergiledi. Fenerbahçe ise mücadelede topu ayağında tutarak rakibine gol şansı vermemeye çalıştı.



65'inci dakikada Ceza sahası içerisinde Saldado topla buluşacakken, Ekong'un müdahalesi sonrası yerde kaldı. Hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterirken, beyaz noktanın başına geçen Giuliano, topla kaleci Harun'u ayrı köşelere göndererek Fenerbahçeyi öne geçirdi.

Alınan bu sonuçla Fenerbahçe puanını 29'a yükseltti ve maç fazlasıyla ligde 2.liğe yerleşti. Bursaspor ise 24 puanda kaldı.


STAT: Bursa Büyükşehir Belediye

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Kerem Ersoy, Serkan Olguncan

BURSASPOR: Harun Tekin, Ertuğrul Ersoy, Ekong, Titi, Barış Yardımcı, Batalla, Badu, Jorquera, Aziz Eraltay, Stancu, Kembo

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Skrtel, Neustaedter, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Giuliano, Dirar, Chahechouhe (Dk.66 Valbuena), Janssen (Dk. 40 Soldado)


GOL: Dk.65 Giuliano (p)

SARI KARTLAR: Dk. 17 Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Dk. 24 Skrtel, Dk. 25 Chahechouhe (Fenerbahçe)
















HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR