Fenerbahçe'de Ersun Yanal Sesleri Şiddetini Hızla Yükseltiyor. Peki Gelecek Mi?

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'la 1-1 berabere kalan ve 2 puan kaybeden Fenerbahçe taraftarı bugün Rize'de 3-0'lık skorun ardından çok yüksek sesle hem sosyal medyada hem de stadyumda Ersun Yanal tezahüratı yaptı. Peki Ersun Yanal Fenerbahçe'ye gelir mi? Gelmesi için hangi şartlar gerekiyor?

Fenerbahçe'de Ersun Yanal Sesleri Şiddetini Hızla Yükseltiyor. Peki Gelecek Mi?
Yayın Tarihi: 30.09.2018 20:46:00

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın başkanlık seçimini kaybetmesinin ardından göreve gelen yeni başkan Ali Koç için herkes büyük beklentiler içindeydi. Bu çok doğal. Kocaman bir holding yönetiyor, para derdi yok, güçlü bir aileden geliyor, koyu bir Fenerbahçe'li, düzgün bir karakter, iyi bir aile babası...  Sadece bunlar iyi bir Fenerbahçe için yeterlimi? Tabiiki hayır. Ali Koç'ta bunu çok iyi biliyor ve gelir gelmez çok yoğun bir mesai ile Fenerbahçe'deki çalışma hayatına başladı.

İlk Transfer Comolli

Ali Koç göreve ilk geldiğinde önce sportif direktör koltuğuna Damien Comolli'yi getirdi. Aslında belki olması gereken ancak Türkiye'de henüz çok başarılı olmayan bir sportif direktör mevzusuyla Ali Koç ilk transferini ve ilk icraatını gerçekleştirmiş oldu.

Damien Comolli'nin kariyerine baktığında kötü denecek, başarısız denecek hiçbir tarafı yok. Ancak sportif direktör olması bile başlı başına bir önyargı Türk futbolu için.

Teknik Hoca Cocu

Damien Comolli Cocu isimli bir teknik hocayı Fenerbahçe'nin başına layık gördü ve getirdi. Cocu henüz Türkiye'de çok yeni bir isim. Belki işin farklı boyutlarını bilmiyor. Belki Türk insanını tanımıyor. Onun da kariyeri oldukça iyi ama henüz yaptıkları tutmuyor veya işe yaramıyor. Çünkü şuan Fenerbahçe belki de tarihinin en kötü sezon açılışlarından birisini yaptı.

Artık Sabır Tükeniyor

Sezona zaten kötü başlayan ve ard arda malubiyetler alan geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı kendi evinde yenemeyen, bugün de Rize'de Çaykur Rizespor'a 3-0'lık bir sonuçla yenilen Fenerbahçe'de artık işler iyi gitmiyor. Öncelikle taraftar, ardından da bazı yöneticiler artık isyan etmek üzere. Çünkü kimse büyük, güçlü Türkiye'nin en büyük camialarından birisinin belki de en büyük camiasının bu durumda olmasından memnun değil.


Ersun Yanal Sesleri Yükseliyor

Hem Fenerbahçe tribünlerinde hem de sosyal medyada hızla Ersun Yanal sesleri yükseliyor. Taraftar özellikle Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'yi ve camiayı çok iyi tanıdığını, şuankinden daha kötü olmalarının imkansız olduğunu, Ersun Yanal'ın kısa vadede olmasada ligin 2. yarısında zirvenin tepesine yerleşeceğini düşünüyor.

Peki Ersun Yanal Gelir Mi? Hangi Şartlarla Nasıl Gelir?

Ersun Yanal Fenerbahçe'den düzgün ve doğru bir şekilde gönderilmedi. Sanırız ki tüm futbol camiası ve Fenerbahçe taraftarı bunda hemfikirdir. Öncelikle Fenerbahçe camiasından bazı kişileri küskünlüğü ve kızgınlığı olduğu biliniyor. Ancak Fenerbahçe'de yönetim değişti. Artık o isimler gitti. En azından engellerin birisi ortadan kalkmış oldu.

Cocu ile devam eden bir sözleşme var. Bu sözleşmenin maddelerinin detaylarını bilmiyoruz. Eğer çok ağır şartlar varsa Fenerbahçe biraz daha sabretmek zorunda kalabilir. Ama böyle şartlar yoksa yada Cocu ile bir şekilde anlaşma yoluna gidilirse bu engelde ortadan kalkmış olacaktır.

Sadece Cocu değil ayrıca Comolli'nin de Fenerbahçe'de kalması Ersun Yanal için bir sorun teşkil edecektir. Çünkü kendisi futbolla ilgili tüm yetkinin kendisine verilmesini isteyecek, arada bir sportif direktör olmasını istemeyecektir.

Ayrıca Cocu ve Comolli problemi çözülmüş olsa bile Ali Koç'un başkanlık seçimi sırasında Ersun Yanal ile ilgili bir söz akıllara geliyor. Başkanlık seçimi sırasında bir gazetecinin "başkan olursanız Ersun Yanal'ı getirir misiniz?" soruna "siz benim halen nasıl bir Fenerbahçe hayal ettiğimi anlayamamışsınız" yanıtını vererek, Ersun Yanal isminin Fenerbahçe ile tam olarak örtüşmediğini, hedeflerin çok daha büyük olduğunu söylemek istemişti.

Şimdi Ali Koç'un bu lafından sonra seçilmiş bir sportif direktör, sportif direktör tarafından transfer edilmiş bir teknik direktörden sonra Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye çok yakın zamanda ve kısa vadede gelmesi o kadar basit bir durummuş gibi gözükmüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR