Fenerbahçe‘nin Vedat Muriqi için Rizespor’u ikna ettiği teklif şok etti

Transfer sezonunun tartışmalı ismi Vedat Muriqi Fenerbahçe'ye transfer oldu! Son dakika gelişmesine göre Fenerbahçe Vedat Muriç transferini tamamladı. Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a Vedat Muriqi için servet önerdi!

Fenerbahçe‘nin Vedat Muriqi için Rizespor’u ikna ettiği teklif şok etti
Yayın Tarihi: 6.07.2019 12:53:00

Transfer sezonunda Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getiren Vedat Muriqi, sonunda tercihini yaptı! İlk olarak Fenerbahçe'nin transfer için girişimlere başladığı ancak araya Galatasaray'ın girmesi ve Çaykur Rizespor'a 3 milyon 750 bin euro + 1 yıllık kiralık Ozornwafor'u önermesi işleri karıştırdı. Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray'ın teklifini kabul etmedi! 

Vedat Muriqi'nin Çaykur Rizespor'dan Galatasaray'a gitmek istediği ve önceliğinin Galatasaray olduğu iddia ediliyordu. Ancak Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a reddedemeyeceği bir servet önererek transferi tamamladı! Kulüplerin anlaşmasına karşın Vedat Muriç'in Fenerbahçe'ye gitmek istemediği ve bu nedenle "Çaykur Rizespor'da kalıyorum." açıklaması yaptığı iddia edilmişti. Vedat Muriç, Çaykur Rizespor kulübü Başkanı ile transfer konusunda fikir ayrılıkları olduğunu ve sözleşmesi bitene kadar kulübünde kalacağını duyurmuştu. 

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile anlaşınca, Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Vedat Muriqi'nin menajeriyle görüştü. Vedat Muriç'e menajeri aracılığıyla Galatasaray'da forma giymek istediği ve Fenerbahçe'yi istemediği iddiaları soruldu. Muriç, bu iddiaları yalanladı ve Fenerbahçe forması giymek için sabırsızlandığını açıkladı.


VEDAT MURİÇ İÇİN FENERBAHÇE SERVET ÖNDERDİ 

Kosovalı forvet oyuncusu Vedat Muriç için Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'a yaptığı teklif dudak uçuklattı. Fenerbahçe'nin ismi henüz belli olmayan 1'i kaleci 4 oyuncu ve 6 milyon euro'luk teklifle Çaykur Rizespor'un kapısını çaldığı öğrenildi.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR