Fenix’ten Good France Etkinliğine Özel Menü

Zengin mutfağıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunan Fenix, 5 kıtada 2000 şef ve 3000 menü ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen Good France etkinliği için özel olarak hazırladığı menüsüyle fark yaratıyor.

Fenix’ten Good France Etkinliğine Özel Menü
Yayın Tarihi: 15.03.2018 16:07:00

Şık dekorasyonuyla İstanbul’un en ayrıcalıklı mekanlarından biri olan Fenix, Fransız mutfağının seçkin örneklerini dünyanın 150 ülkesinde sunan Good France etkinliğine özel olarak hazırladığı menüsünü misafirleriyle buluşturuyor.



Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinlikte dünyanın dört bir yanında bulunan her kategoriden restoran, kendi mutfak geleneklerini ve kültürlerini değerlendirmekte özgür kalarak, Fransız geleneğine özgü bir menü sunacak. 5 kıtada 2000 şef ve 3000 menünün katılacağı etkinlik, Fransız gastronomi yemeğinin UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası listesine dahil edilmesiyle 2015 yılında düzenlenmeye başlandı.



Fenix’in hazırladığı ve 21-25 Mart tarihleri arasında sunulacak olan menüde; Bordolez soslu kuzu pirzolaya mango foigras parfe ile tuzlu karamel brule ve frambuaz sorbe eşlik edecek.

Fransız usulü art de vivre’i (yaşama sanatı) Fenix mutfağının farkıyla deneyimlemek için yerinizi ayırtmayı unutmayın!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR