Ferhat Göçer Sinan Akçıl kavgası büyüyor! Şarkılarına yasak getiriyor

Sinan Akçıl ile Ferhat Göçer arasında tartışma tırmanmaya devam ediyor. Sinan Akçıl'ın "Onun kariyerine büyük katkı sağladı" dediği şarkıları için Göçer'e şart koydu. İşte o şart...

Ferhat Göçer Sinan Akçıl kavgası büyüyor! Şarkılarına yasak getiriyor
Yayın Tarihi: 27.08.2019 11:32:00

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ve Ferhat Göçer arasında tartışma giderek büyüyor. Geçtiğimiz günlerde Can Tanrıyar'ın oğlunun düğününde sahneye çıkan Ferhat Göçer, Akçıl'ın eski sevgilileri Hadise ve İzel'den bahsedince Burcu Kıratlı sinirlenmiş ve masadan kalkmıştı. Ardından Akçıl bu duruma sitem ederek, Ferhat Göçer'e "Densiz bir adam" diyerek tepki gösterdi. Göçer'de ona "Medya Maymunu" diyerek tartışmayı iyice alevlendirdi.

SİNAN AKÇIL'DAN YENİ HAMLE

Ancak yaşananlar bununla da kalmadı, Sinan Akçıl "Onun kariyerine büyük katkı sağladı" dediği şarkıları için Göçer'e şart koydu. 


Sinan Akçıl, “Eğer şarkılarımı söylemek istiyorsa her konserinden önce Mehmetçik Vakfı’na 2 bin 500 lira bağışlayacak. Mahkemeye başvurup bu yönde karar aldıracağız.” dedi.

Yasaklı şarkılar da “Biri Bana Gelsin”, “Kızım”, “Bunları Boşver”, “Vefası Eksik Yarim”, “Dön Gel Yeter”, “Kalp Kalbe Karşı Derler”

Aynı durum yıllar önce Nilüfer ve Kayahan arasında yaşanan beste tartışmasını akıllara getirirken, Ferhat Göçer Akçıl'ın bu tutumuna henüz bir cevap vermedi. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR