Feride Ercan nerede bulundu mu Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Şubat 2019

Feride Ercan nerede? 55 Yaşındaki Feride Ercan 20 Ocak'tan bu yana kayıp olduğu ortaya çıktı. Peki Feride Ercan nerede, bulundu mu merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni günde Feride Ercan aranıyor. Feride Arcan hayatı ve biyografisi sizler için derledik.

Feride Ercan nerede bulundu mu Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Şubat 2019
Yayın Tarihi: 6.02.2019 11:16:00

20 Ocak'ta kaybolan 55 yaşında Feride Ercan, Kırıkkale'de evinde yanlız yaşıyor. Evden çıkarken doğalgazı kapatan Feride Ercan, bu sefer doğalgazı bile kapatmadı. En son telefonda mesaj uygulamasını 19 Ocak tarihinde kullandı ve o saatten sonra bir daha haber alınamadı. Feride Ercan, bir kez evlenip ayrıldı. Çocuk felan olmadan Feride Ercan yaşamaya devam ediyordu ve yanlız evde yaşıyordu. Kayınbabasının parasını alıp evde yaşıyordu.

Feride Ercan nerede haber alınamıyor

55 yaşındaki Feride ercan, Kırıkkale'de yanlız yaşıyordu ve 20 Ocak 2019 günü esrarengiz bir şekilde kayboldu. İstanbul'a kız kardeşiyle yaşadıkdan hemen sonra tekrardan evine döndü ve bir daha haber alınamıyor. Gittiği yerde çok durmayan ve 3-4 saate eve dönen Feride Ercan'ın ailesi tarafından tek bildiği Yalçın Kaya gibi bir isimle görüşüyor. Görüştüğü kişi evli ve Ankara'da yaşıyor. Yalçın Bey, Kırıkkale'ye görüşmeye gelmiş ve geri döndüğünü iddia etmiş.


Yalçın Kaya mı suçlu

Ailesi, en son görüştüğü Yalçın Kaya ile görüştüğünü ve onunla ilgili bir problem olabileceğini iddia etti. Yalçun Kaya, Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Şubat 2019 tarihinde görülmek isteniyor. İlaç kullanıp deprasyona giren Feride Ercan, ister konuşup ister konuşmazmış ve evden kaçmadan eve kapanıyormuş.

55 Yaşındaki Feride Ercan 20 Ocak'tan bu yana kayıp -Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Şubat 2019
 

Yalçın Kaya olarak bilenen kişinin Hikmet olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya ismi Yalçın olduğu ortaya çıktı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR