Fethullah Gülen öldü mü? Fetö öldü mü yaşıyor mu hastane de mi

FETÖ PDY terör örgütü lideri Fethullah Gülen öldü mü? Fetö öldü mü sağ mı? Yoğun bakıma alındığı ve öldüğü iddia edilen Fethullah Gülen öldü mü yaşıyor mu? Son dakika Fethullah Gülen'in öldüğü iddiaları gündemi sarstı! Fethullah Gülen'in sağlık durumu ne?

Fethullah Gülen öldü mü? Fetö öldü mü yaşıyor mu hastane de mi
Yayın Tarihi: 25.07.2019 13:48:00

Sisi lakabıyla tanınan Serhan Soylu, Amerika'nın Pensilvanya eyaletinde, Fetö terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in bulunduğu adresten son dakika iddialarıyla gündemi salladı! Seyhan Soylu, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in yoğun bakıma alındığını ve hastanede olduğunu iddia etti! 

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının planlayıcısı, ETÖ terör örgütünün başındaki isim Fethullah Gülen öldü mü? Her 15 Temmuz yıldönümünde Pensilvanya eyaletine gidip eylem yapan Sisi lakaplı Seyhan Soylu, son dakika iddialarıyla gündemi sarstı. Seyhan Soylu'nun iddialarına göre, Fethullah Gülen'in pankreas kanseri nedeniyle yoğun bakıma alındığı ve ölüm döşeğinde olduğu söyleniyor.

FETHULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ? FETÖ ELEBAŞI HASTANEDE Mİ?


Amerika'nın Pensilvanya eyaletinde yaşayan Fethullah Gülen'in malikanesinin önünde eylem yapan Seyhan Soylu, Fetö elebaşının hastanede olduğu bilgisine ulaştığını iddia etti.  Gülen'in evine gitmek için aracıyla çıkarken hastane önünde başı kapalı dua eden kadınları ve çok sayıda aracı gören Seyhan Soylu, bu kadınlardan Fetö elebaşıyla ilgili bilgi alıyor.

SEYHAN SOYLU'DAN FETÖ ELEBAŞIYLA İLGİLİ FLAŞ İDDİALAR! ÖLDÜ MÜ?

Ardından benzinliğe uğrayan ve Ürdünlü olduğunu söylediği bir benzinlik çalışanı, Fethullah Gülen'in 3 gün önceden hastaneye kaldırıldığını ve 15 gün öncesinde Fetö'nün yaşadığı malikaneden silah seslerinin yükseldiğini söylüyor. Olayla ilgili birçok polis, Fetö'nün malikanesine gitmiş. Ürdünlü benzinlikçi hiç bu kadar polisi bir arada görmediğini aktarmış. 

Seyhan Soylu'nun iddialarına göre hastaneye de gitmiş! Fethullah Gülen'in durumuyla ilgili bilgi almak istediğinde kendisine "Ailesi harici bilgi alamazsınız." cevabı verilmiş. Şuan için Fethullah Gülen'in son dakika sağlık durumuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR