FIFA Dünya Kupası 2018 İçin Alternatif Çıkartma Albümü

Kar amacı gütmeyen İsviçreli sanat kolektifi Tschutti Heftli, FIFA Dünya Kupası 2018 için 32 sanatçıyla beraber,oyuncu portrelerini içeren alternatif bir çıkartma albümü oluşturdu.

FIFA Dünya Kupası 2018 İçin Alternatif Çıkartma Albümü
Yayın Tarihi: 6.07.2018 16:11:00

FIFA Dünya Kupası 2018 heyecanını yaşamaya devam ediyoruz. Çeyrek final maçlarının başlamasıyla oluşan heyecanımızı arttıran yeni bir takım gelişmeler de oldu. Bu haber, kaç yaşında olursak olalım bizleri heyecanlandıran futbol çıkartmalarıyla ilgili.





Ama bu sefer bu çıkartmalar daha bir farklı, daha bir güzel. Genelde oyuncu fotoğraflarından oluşan bu çıkartmalar, bu sefer stilize portrelerden oluşuyor.







İsviçreli kar amacı amacı gütmeyen sanat kolektifi Tschutti Heftl; 32 takımın her biri için, bir sanatçı veya illüstratör tarafından, 13 oyuncunun portrelerini kendi stillerinde oluşturmalarını sağladı.








Bu albümün sadece Dünya kupası ve oyuncularıyla alakalı olduğunu düşünmeyin. Bu albüm aynı zamanda, çağdaş illüstrasyon ve alışılagelmişin dışındaki portre sanatlarına da genel bir bakış açısı sunuyor. 







Oluşturulan portrelere gerçekçi demek doğru olmaz çünkü sanatçılar her birini kendi tarzlarında yorumladılar. Alışılagelmişin dışına çıkma özgürlüğüne sahip olan sanatçılar; özgün bir şekilde, karşılıklı gerçekleşen, hikayelerini anlatmaya çalıştılar. Zaten sanatı ve sanat eseriyle beraber, sanatçıyı da özel kılan şey, tutunacak gerçek bir hikayesi olmasında saklıdır. 








Daha fazla görsel için, foto galerimize bakınız...


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR