Fikret Orman: Caner Pırlanta Gibi Bir Çocuktur

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan’a ettiği ağır hakaretleri kameralara yansıyan oyuncusu Caner Erkin'in hareketini yorumladı.

Fikret Orman: Caner Pırlanta Gibi Bir Çocuktur
Yayın Tarihi: 25.10.2017 10:36:00

Başkan Orman, “Caner’in yaptığını açıkçası hiç beğenmedim. Ama kendisi gözümüzün nuru, pırlanta gibi çocuktur” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün Çatalca’da yenilenme çalışmaları tamamlanan ve Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker’in adını taşıyan okulun açılış töreni sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gündemini değerlendiren Orman, Pazartesi günü oynanan maçta hakem Mete Kalkavan’a sarı kart gördüğü pozisyon sonrasında ağır küfürler eden Caner Erkin’i eleştirdi.


Orman, “Kazanma hırsı Beşiktaş ilkeleri içerisindedir. Caner’in yaptığını açıkçası hiç beğenmedim. Camiamızın mensubunun böyle hareketler içerisinde olmaması lazım. Cezası varsa disiplin yönetmeliği var, cezasını görür. Camia olarak böyle şeylerin arkasında olmadığımızı herkes bilir. Caner de Beşiktaş’ın etik kurallarına uyacak. Kendisi gözümüzün nuru, pırlanta gibi bir çocuktur. Onun üzerinden Beşiktaş’ı karıştırmaya çalışanlara da müsaade etmem” ifadelerini kullandı.

'HAKEMLERİMİZ PIRIL PIRIL İNSANLAR'

Mete Kalkavan’ı çok beğendiklerini vurgulayan Başkan, “Ama çocuğun üzerinde ’Beşiktaşlı’ imajı yaratıldığı için o da Beşiktaşlı olmadığını göstermek için elinden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyor. Zıddında hareket etmeye çalışıyor ki ’hayır ben değilim’ düşüncesini göstermeye çalışıyor ama Beşiktaş’a zararı oluyor. Yapacak bir şey yok. Bu hakemler bizim, sahip çıkmamız lazım. Hepsi pırıl pırıl insan” yorumunu yaptı.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR