Fikret Orman'dan Rıza Sarraf Açıklaması: GBT Mi Yapacağım?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Spor Arena’dan Kenan Başaran ve İsmail Er’e röportaj verdi. Orman, Rıza Sarraf’a yönelik loca satışı hakkında eleştirilere yanıt verdi.

Fikret Orman'dan Rıza Sarraf Açıklaması: GBT Mi Yapacağım?
Yayın Tarihi: 3.12.2017 14:20:00

Fikret Orman, ABD’de yargılanan Rıza Sarraf’a loca satışına dair eleştirilere, “Rıza Sarraf ne yapabilir, Beşiktaş’tan loca alarak? Biri kombine alırken ‘Bunu hangi parayla alıyor’ diye GBT mi yapacağım” ifadeleriyle yanıt verdi.

Orman kendisine yöneltilen "ABD’deki Rıza Sarraf davası nedeniyle sizin ona loca satışınız da yine gündeme geldi. “Şimdi ne diyecek Fikret Orman” diye soruluyor. Ne diyeceksiniz?" sorusuna;

"Beşiktaş, halka açık. Biraz egzajere edelim işi. Yani loca satışı üzerinden ne olabilir? Doğan Grubu’na loca sattık, ne olabilir? Kenan Başaran’a VIP’te koltuk sattık. Bunun bir arkası ne olabilir? En kötü senaryoyu kuralım. Birisi para veriyor, fatura kesiliyor. Ödemesi yapılıyor kuruma giriyor. İşte bunun arkasında neler var? Soru şu, ters soru: En abartarak, şeytanın avukatlığını yaparak, en kötü düşünce yönüne giderek, ne olabilir? Ne olabilir sorusunun cevabı yok?" yanıtını verdi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR