Fixplan | Yeni Nesil Teknik Servis ve Yerinde Tamir

Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel yerinde tamir araçları ile hizmet veren firması olan Fixplan ile tanışın!

Fixplan | Yeni Nesil Teknik Servis ve Yerinde Tamir
Yayın Tarihi: 5.08.2019 14:35:00

İçinde profesyonel atölye barındıran özel tasarım VW Transporter araçlarımız ile dilediğiniz adrese geliyor, telefonlarınızı 30 dakika içinde tamir ediyoruz. Üstelik yapılan işlemlerin tamamı garantili!

İster ofisimize getirin, ister servis size gelsin !



Fixplan, parça kalitesi, teknik yeterlilik sertifikaları, antistatik çalışma ortamı standartları, doğru arıza tespiti ve onarımı için gerekli yazılım ve donanımlar, garanti belgesi gibi profesyonel bir teknik serviste bulunması gereken yüzlerce önemli detayı tüm araç ve şubelerinde, aynı standartlarda sağlamaktadır.


✓    Profesyonel Yerinde Tamir Hizmeti
✓    Orijinal yedek parça
✓    Sertifikalı ve tecrübeli teknik ekip
✓    En yüksek kalite teknik ekipmanlar
✓    Garanti ve Taksit imkanı
✓    30 Dakika içinde onarım


Teknik servis seçerken dikkat edilmesi gereken temel konular;

Fiyat

Fiyat araştırması yaparken ürün kalitesi, işçilik kalitesi, işlem süresi, tamir esnasından kullanılan malzeme kalitesi, garanti belgesi ve fatura konularına dikkat edilmesi gerekmektedir. Ayrıca yapılacak işlemler için hazır bir fiyat listesi, kişiye göre fiyat belirlemeyen bir şirket olması açısından önemlidir.

Tüm bunlar göz ardı edilerek yapılan fiyat analizi maalesef yanıltıcı olmaktadır.

Güven



Telefon ve Laptop tamirini yapacak kişinin, kişisel verilerinize bakması ve kopyalaması çok kolay bir işlemdir. Bu sebeple muhakkak güvenilir bir servis ile çalışmalısınız.


Ayrıca cihazınızın orijinal kamerasının, bataryasının ve diğer parçalarının yan sanayi ile değiştirilmediğinden emin olmalısınız. Maalesef çok uygun fiyatlara ekran değişimi yapan bazı servislerin maliyeti kurtarmak için başvurduğu kötü niyetli bir yöntemdir.

Yedek Parça ve Ekran Kalitesi



Tamir için kullanılan parçaların birçok kalitesi mevcuttur. Özellikle ekran değişimlerinde 10’dan fazla kalite standartı vardır ancak hiç kimse ekranlarına “B Kalite” demez. Piyasada hep A, A+, A++, AA, AAA gibi kalite isimleri mevcuttur.

Buradaki en önemli unsur, ekran ile birlikte size verilen garanti belgesidir. Garanti belgesi verilmiyorsa işlemi kabul etmeyin ve taktırdığınız ekranları muhakkak detaylı bir şekilde inceleyin.

Orijinal iPhone ekran takıyorum diyen teknik servislerden muhakkak garanti belgesini isteyin. Piyasada orijinal diye takılan ekranların büyük bir çoğunluğu yan sanayi, bir çoğu da cam değişimi yapılan ekranlardan oluşmaktadır.

Profesyonel Teknisyenler

Telefon sektöründe faaliyet gösteren teknik personelin çok büyük çoğunluğu eğitim almamış ve yanlış işlem uygulamaktadır ancak bu işlemlerin hatalı ve yanlış yapıldığından haberdar bile değildirler.

Örnek vermek gerekirse ESD bilekliği ile topraklama yapılmadan telefon ve laptoplarınızda yapılacak her onarım, cihazınızın ömrünü ciddi oranda kısaltmaktadır.


Fixplan Hakkında

Fixplan, teknik servis dinamiklerini değiştiren, sektörün en güvenilir ve en inovatif markası olarak sektöre yön vermektedir. Girişimcilik ruhunu profesyonellik ile birleştirerek Türkiye’de hizmet vermeye başlayan Fixplan Türkiye, sektörün geleceğini değiştirerek hızla büyümeye devam etmektedir.

Fixplan, yenilikçi ve mükemmel hizmet kalitesi ile insanlara hayal ettiklerinin ötesinde bir hizmet sunmayı hedefleyen, sektörün lider kuruluşu olarak anılmaktadır.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR