Fotoğraf yaşlandırma programı faceapp Nereden indirilir nasıl kullanılır

Fotoğraf yaşlandırma programı hangisi kullanılıyor? Faceapp neren indirilir nasıl kurulur nasıl kullanılır? İnstagram'da trend olan fotoğraf yüz yaşlandırma fotoğraflarını oluşturmak için FaceApp uygulamasını sizler için araştırdık...

Fotoğraf yaşlandırma programı faceapp Nereden indirilir nasıl kullanılır
Yayın Tarihi: 16.07.2019 16:06:00

İnstagram'da bütün Dünyadan kullanıcılar "FaceApp" akımının etkisine girdi. FaceApp ile yaşlandırılmış "yüz" fotoğrafları paylaşılıyor. İnstagram kullanıcıları, yaşlandırılmış fotoğraflarını takipçileriyle paylaşıp, gelecekteki hallerini gözler önüne seriyor. Peki FaceApp nedir, nasıl indirilir? FaceApp nereden indirilir? 

FaceApp uygulaması ile tüm selfielerde, hızla "yaşlandırma" yapılabiliyor. Ücretsiz fotoğraf düzenleme hizmeti sunan FaceApp uygulaması ile "yüz" yaşlandırması yapabilir, gelecekteki yaşlı halinizi takipçilerinizle instagram hesabınızdan paylaşabilirsiniz.


FACEAPP NASIL İNDİRİLİR? NASIL KULLANILIR?

FaceApp fotoğraf düzenleme editörünü, Android cihazlar için Google Play Store ve iOS cihazlar için AppStore mağazalarından ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Play Store üzerinden indirmek için tıklayın.

App Store üzerinden indirmek için tıklayın.

FaceApp programını indirip kurduktan sonra uygulamaya giriş yapın. FaceApp uygulamasında galeriye erişimi izin verin olarak ayarlayın ve galerideki "selfie" fotoğraflarınızı FaceApp'a aktarın. FaceApp uygulamasında 21 farklı filtreyle yaşınızı değiştirebilir, dövme ekleyebilir, güzel gülümsemeler koyabilir, arka planı değiştirebilir ve daha birçok düzenleme yapabilirsiniz.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR