Fox TV'nin Hayat Gibi dizisi rafa mı kalkıyor

Fox TV'nin heyecanlan beklenen dizisi Hayat Gibi için şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Çekimlerine ara verildiği söylenen dizi rafa mı kalkacak?

Fox TV'nin Hayat Gibi dizisi rafa mı kalkıyor
Yayın Tarihi: 2.11.2018 16:08:00

Fox TV'nin bir süre önce hazırlıklarına başladığı ve yeni sezon tanıtımlarında da yer alan dizisi Hayat Gibi herkesi bir hayli heyecanlandırmıştı.

This Is Us adlı yabancı dizinin uyarlaması olan Hayat Gibi'nin, oyuncuların belli olduğu ve çekimlerin başladığı haberleri medyada yer almış; hatta oyuncular dizinin tanıtımı için Cannes’daki Mipcom fuarına bile gitmişti. Fakat ortaya atılan iddialara göre dizinin yayın tarihi ertelenebilir.



Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Elçin Afacan ve Olgun Toker’in paylaşacağı Hayat Gibi'nin prodüksiyonunu Medyapım üstlenmişti. Oldukça titiz bir çalışmayla senaryosu ve kadrosu hazırlanan dizi büyük bir heyecan yaratmıştı.

Birinci bölümünün çekimleri yapılan dizi için Cannes’da düzenlenen ünlü televizyon fuarı MIPCOM’da da özel bir gece düzenlenmişti. Yönetmen koltuğunda Merve Girgin’in oturduğu Hayat Gibi'nin oyuncularından; Songül Öden ve Birkan Sokullu da Cannes’daki özel tanıtım gecesinde tüm dünyadan dağıtımcı ve alıcılarla bir araya gelmişti.


Fakat Hayat Gibi'yle ilgili ortaya atılan şok iddia ise dizisinin yayın tarihinin önümüzdeki yıla ertelendiği ve çekimlere ara verildiği yönünde...

Hayat Gibi dizisiyle ilgili başka bir iddia ise dizinin Şubat ayında yayın hayatına başlayacağı.

Diziyi bekleyenler iddialara bir açıklama beklerken , Hayat Gibi'nin akıbetinin ne olacağını bekleyip göreceğiz...



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR