Fox TV'nin yeni dizisi Bir Aile Hikayesi'nin 3. tanıtımı yayınlandı! Olgun Toker döktürecek

Fox TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Bir Aile Hikayesi'nin 3. tanıtımı yayınlandı. Acısıyla tatlısıyla farklı hikayelerin ele alındığı Bir Aile Hikayesi şimdiden heyecan dorukta...

Fox TV'nin yeni dizisi Bir Aile Hikayesi'nin 3. tanıtımı yayınlandı! Olgun Toker döktürecek
Yayın Tarihi: 26.02.2019 09:51:00

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Merve Girgin’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı Bir Aile Hikayesi, Amerika’nın çok sevilen drama serisi "This Is Us"tan uyarlanıyor. 

Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Elçin Afacan ve Olgun Toker’in paylaştığı Bir Aile Hikayesi'nin 3. tanıtımı yayınlandı. 

Çekimleri tüm hızıyla devam eden Bir Aile Hikayesi dizisinin kadrosunda ayrıca; İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı ve Serkan Ercan gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

Bir Aile Hikayesi 3. tanıtımda Olgun Toker'i karşısında gören izleyiciler mest olurken, Olgun Toker'in hayat verdiği Mahur karakterine bir hayli üzüldüler. Dizinin zaman zaman çok duygusal olacağını dile getiren izleyiciler heyecanla Bir Aile Hikayesi'ni bekliyor.

Yayınlanan ilk iki tanıtımıyla da oldukça merak uyandıran Bir Aile Hikayesi, tatlı ekşi aile hikayeleriyle dolu bir dizi olarak ekranlara gelecek.


Henüz yayın günü ve saati netleşmeyen Bir Aile Hikayesi'nin Mart ayının ikinci haftasında Fox TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor. 

İşte Bir Aile Hikayesi 3. tanıtımı:



Bir Aile Hikayesi'nin konusu:

Bir Aile Hikayesi, ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatacak.

Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR