Fox TV'nin yeni online platformu FOXplay ücretli mi? Nasıl kullanılır

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından Fox TV'nin online izleme platformu FOXplay bu hafta yayın hayatına başladı. Peki FOXplay ücretli mi? Nasıl kullanılır? İşte FOXplay hakkında merak ettiğiniz her şey...

Fox TV'nin yeni online platformu FOXplay ücretli mi? Nasıl kullanılır
Yayın Tarihi: 1.03.2019 13:03:00

Fox TV'nin ocak ayında Türkiye'de de kullanılmaya başlayacağını duyurduğu FOXplay bu hafta yayın hayatına başladı. İlerleyen süreçte FOXplay orijinal içeriklerine de yer vereceğini belirten platform şimdilik sadece geçmişte FOX TV’de yayınlanan ve yayınlanmakta olan dizi, film ve programlara yer veriyor.

Geçtiğimiz haftalarda Hepsiburada iş birliğini duyuran FOXplay'in nasıl bir platform olduğu merak ediliyor. FOXplay hakkında en çok merak edilen şey ise ücretli olup olmadığı...

Öte yandan bu akşam yeni projesi 4N1K Yeni Başlangıçlar'ın ilk bölümünü yayınlayacak olan FOXplay için heyecan dorukta. Peki FOXplay ücretli mi? Nasıl kullanılır? İşte  FOXplay hakkında merak ettiğiniz her şey haberin devamında...



FOXplay ana sayfada bulunan içerikler, öne çıkanlar, en yeniler, unutulamayanlar, programlar, drama dizileri ve filmler kategorileri altında toplanıyor. FOX TV'de yayınlanan ve çok sevilen 4N1K, Vurgun, Kadın ve Bizim Hikaye gibi dizilerin yanı sıra yayınlandığı döneme damgasını vurmuş Kördüğüm ve Aşk Yeniden gibi eski dizilerde platformda yayınlanıyor.



FOXplay tamamen ücretsiz!


Öte yandan FOXplay sadece dizileri değil, Fox TV ekranlarında yayınlanmış ve yayınlanmakta olan bütün programları da izleme imkanı sunuyor.

Bunun yanı sıra filmlere de yer veren FOXplay, Yol Ayrımı ve Hadi Be Oğlum gibi güncel filmlerin yanı sıra Yeşilçam klasiklerini de bünyesinde barındırıyor.

Tamamen ücretsiz olarak kullanılan FOXplay'de reklamlar şimdilik sadece videolar başlamadan önce  oynatılıyor. Ancak platformu kullanan izleyicilerin sayısının artmasıyla birlikte şirketin yeni reklamları değerlendireceğini şimdiden söyleyebiliriz. 

Videolar başlamadan önce sadece tek bir reklam videosunun olması kullanıcıları şimdilik rahatsız etmiyor.



Ancak FOXplay, reklamsız bir deneyim yaşamak isteyen kullanıcıları için ücretli üyelik imkanı da sunuyor. 4,99 TL’lik bir abonelik ücreti alan FOXplay, Mobil ödemede bu rakamın 5,99 TL olduğunu belirtiyor.

Bu arada daha önce sizlere aktardığımız Hepsiburada ile iş birliğiyle hayat geçen “İzlerken Al” özelliğinin henüz platformda aktif olmadı. Merakla beklenen izlerken al özelliği, FOXplay’in Türkiye’deki ilk orijinal içeriği 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisinin ilk bölümüyle beraber 1 Mart itibarıyla  yani bu akşam kullanıcıların ilgisine sunulacak.

Şimdilik FOX TV’deki dizi, program ve içerikleri dijitalde izlemek isteyenler için güzel bir alternatif olan FOXplay, ilerleyen zamanlarda oldukça başarılı ve özgün bir platform olacak gibi görünüyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR