Fox Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı bugün neler oldu? 20 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada birincisi

Fox TV'nin fenomen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada'da bir hafta daha sona erdi. 20 Eylül cuma günü 235. bölümde Mehtap Taş ve gelini Serap yarıştı. Final heyecanının da yaşadığı bugün Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? İşte detaylar...

Fox Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı bugün neler oldu? 20 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada birincisi
Yayın Tarihi: 20.09.2019 16:30:00

Fox Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı bugün neler oldu? 20 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? her yerde aranmaya başladı. Hafta içi her gün Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada 20 Eylül günü bir hafta daha bitti. Bugün 235. bölümüyle ekranlara gelen programda haftanın hanımağası Mehtap Taş ve gelini Serap Taş misafirlerini ağırlayacak. Peki Zuhal Topal'la Sofrada finalde neler oldu? 20 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim? 15 Bin TL'yi kim kazandı? İşte detaylar...



Final günü yarışmacısı Serap Taş, 4 yıllık evli ve 2 çocuğu var. Çorumlu olan Serap, yarışmaya kendi katılmak istemiş. Kayınvalidesi Mehtap Hanım ise aslen Amasyalı, 50 yaşında ve hanım ağa. Tesbihle gezen Mehtap Hanım gelinine çok sık gitmiyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Serap Taş'ın menüsü:
  • Terbiyeli yuvalama çorbası
  • Keşkek
  • Çoban salata
  • Dana rosto
  • Arpa şehriyeli pirinç pilavı
  • Şekerpare

Dün verdiği 3 puana çok üzülen Mehtap Hanım, bunu strateji için yaptığını söyledi. Kayınvalidelerin arasında hanım ağalık muhabbetinin konuşulacağı sofrada, Serap'ın tatlısı çok eleştirilecek. Tatlının hiç şekerpareye benzemediğini düşünen kayınvalideler puanlarını da düşük tutacak.


Zuhal Topal'la Sofrada 20 Eylül kazanan kim oldu? 

Final anlarında gelinlerin de tartışmalara dahil olduğu anlarda Ayşe Hanım ve gelini haksızlığa uğradıklarını söyleyecek. Yeni sezonda büyük ödülün büyüdüğü 15 Bin TL olduğu yarışmada, bu hafta kim kazanacak henüz belli olmadı.

Öte yandan bu hafta yarışmada puanlama sistemi değişti. Yeni puanlama ile kayınvalideler her puanı yalnızca bir kez kullanabilecek. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR